02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Slaven (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo to bola veľmi pekná dovolenka, cena odpovedá kvalite.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Kúsok od pláže a mesta, ale v noci nás nič nerušilo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie je skromnejšie. Hoci boli nábytky - postele a skrínky nové, celková izba (hlavne kúpeľna) bola v trošku horšom stave. Naštastie žiadne plesne, živočíchy či neporiadok tam nebol. Akurát počas búrky trochu premokla stena, ale izolácia elektriny je tam zrejme dobrá...a naozaj veľmi chýbala klimatizácia, resp, ventilátor. Ten sme si sami neskor zakúpili.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby super, každý deň upratovačka minimálne pozametala a vyniesla koš. Každý druhý deň aj zotrela a dvakrát počas pobytu vymenili uteráky a posteľnú bielizeň. Plne to stačilo. Navyše bola pani upratovačka veľmi milá a usmievavá, nerušila nás ani skoro ráno, chodila o pol 10. Bývali sme však na najvyššom poschodí.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Za týždeň sme absolútne nestihli využiť všetky atrakcie a možnosti vyžitia...výborná oblasť pre výlety a večerný program - živá hudba, príjemný personál. Napríklad oproti ostrovu Krk bol personál hotelov a reštaurácii milší.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava vynikajúca. Bohatý výber jedál dopĺňala ich výborná chuť. Personál stále jedlo doplňoval, takže do posledných chvíl nebola núdza o zákusky, zmrzlinu, či iné...celkový dojem kazli akurát hostia, po ktorých ostávali stoly ako po dobytku.
Pláž:
Pláž bola veľmi blízko. Dalo sa vybrať z pláži z postupným vstupom do mora, betónovými platňami, kamienkové pláže...najviac sa nám páčilo na betónovej platni, nebolo tam toľko ľudí, vždy voľné lehátka a ani tam kvoli kameňom neskákali deti do vody. More čisté, pláže upravené. Podmorský svet úžasný (ryby, raky, hviezdice...)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Roman
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela