02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

celkom fajn :-) ~ Recenzia hotela Slaven (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:celkom fajn :-)
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V pohode dovolenka pre nenáročných ľudí, ktorým nevadí jednoduchšie ubytovanie a plná pláž počas hlavnej sezóny. Cena zodpovedala kvalite.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je veľmi dobrá, pavilóny sa nachádzajú blízko pláží (asi 200m), a blízko promenádnej ulice na pobreží s obchodmi a reštauráciami, zároveň sú však v tichšej zóne mimo hlavného ruchu. Pavilóny sú na miernom kopci, takže z viacerých izieb je dobrý výhľad na more.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie je veľmi jednoduché, nábytky boli síce v pohode, ale kúpeľňa bola dosť zastaralá a opotrebovaná, potrebovala by už rekonštrukciu. Tiež plávajúca podlaha pri balkónových dverách bola dosť vydutá so škárami. Vadilo nám aj svetlo, ktoré prenikalo v noci z vonkajšej chodby cez menšie okno nad dverami do izby. Ubytovanie je skôr pre nenáročných hostí a zodpovedalo to tak trochu aj cene.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Po ubytovaní sa na izbe sme pod zrkadlom v kúpeľni našli pri pohároch, z ktorých sme mali piť, veľa chlpov z holenia predošlého hosťa, čo bolo dosť nechutné. Upratovačky sa dosť ponáhľali s upratovaním izieb každý deň, väčšinou už od 7:30, stalo sa nám, že sme ešte len vstávali okolo 8:00 a už nám klopala upratovačka na dvere, že ide upratovať. Upratovanie spočívalo väčšinou iba vo vynesení odpadkov, doplnení toaletného papiera. Ale upratovačka bola aspoň milá usmievavá.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Je tam toho dosť čo sa dá robiť čo sa týka športu a zábavy ale je to skôr pre deti ako pre dospelých.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
My sme mali polpenziu. Raňajky boli trochu fádne, žiadna zelenina ani ovocie, stále to isté dookola, veľmi diétne šunkové salámy, ktoré nám po prvom dni už prestali chutiť. Z teplých jedál ráno sa tam striedala praženica s párkami. Najesť sa ale dalo, boli tam na výber aj iné veci (syr, džem, med, musli, vajcia, jogurty, maslo a nejaké to pečivo) a všetkého bolo dostatok. Večere sa celkom obmieňali, často sa recyklovalo zvyšky z raňajok a predošlého dňa (ale aspoň to nevyhadzovali :-). Tiež bolo všetkého dostatok a viac vecí na výber (3-4 druhy mäsa, prílohy, zelenina, ovocie, sem tam aj koláče). Celkovo strava chutila skôr ako domáca nie ako hotelová, žiadne špeciálne chute. Nápoje na raňajky boli neobmedzené (káva, mlieko, čaj, džúsy) ale na večere boli zadarmo len 2dcl na osobu a na výber bolo pivo, víno, minerálka a niečo čo sa síce podobalo na colu ale vôbec to tak nechutilo. Nechápeme prečo na raňajky nebol problém dať si hocičo hocikoľko človek chcel a na večeru len 2dcl. Aspoň minerálka mohla byť neodmedzene aj večer.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je veľmi pekná, v dvoch častiach je urobený násyp so svetlým drveným štrkom, čo robí peknú farbu mora. V týchto častiach je aj dosť veľa trvalých slnečníkov na prenájom čo zbytočne preplňuje priestor a bolo niekedy problém nájsť voľné miesto pre svoju deku a slnečník. Ostatné pláže sú betónové. My sme boli v sezóne, takže bolo to plné ľudí ale dalo sa nájsť nejaké to miesto skôr na tých betónových plážach. More pekné a čisté na pohľad, ale pri potápaní tam človek namiesto mušlí narazil skôr na odpadky (plechovky, fľaše, pneumatiky, dokonca celý záchod). Ale zachránili to aspoň húfy rybičiek, ktoré plávali okolo pri šnorchľovaní.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ivan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela