02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

ceskom dobré ~ Recenzia Novi Spa Hotels & Resort (4*/5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ceskom dobré
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Neboli sme ubytovaní v hoteli ale v apartmánoch pri hoteli v deluxe apartmánoch.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
15 minút od mestečka Novi Vinodolski pešo popri mori. Apartmáni dosť daleko od mora.
Ubytovanie:
Ubytovanie bolo perfekné apartmány plne vybavené chladnička umývačka riadu, televízor wifi bez hesla na izbe žehliace potreby riady všetky dve izby obývačka a dve kúpeľne všetko zodpovedá obrázkom na stránke nvi.hr
Služby:
Služby vynikajúce veľmi dobrý sistém ručníkovej služby pri každom bazéne bol stánok kde ste si vymenili kartičku za uterák. Horšie by to však bolo keby Vám ten uterák niekto ukradol záloha za kartičku bola 50 Eur. Nám ukradli uterák ale naštastie náš vlastný takže neodporúčam obsadzovanie ležadiel na pláži vlastnými uterákmi.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport za poplatok 250 kuna za vodný skúter 60 kun za vodný bicykel banán 50 kuna na osobu. Šport v hotely je zadarmo posilnovna tiež je sauna parná a fínska super vec bazén vnútorný je s filtrovanou morskou vodou čo je super vec keď Vám prší a prišli ste tam kôli morskej vode. Animačný program mal byť v slovenčine čo sa nekonalo. Nakoľko animátorky ževraj ubytovali v hnuse tak hňeď po našom príchode cestovali domov. Ale v chorvátčine rozumiete všetko naše deti 5 a 9 ročné mali super zábavu staršie už nie. Pre dospelých nič ani živá hudba ani nič čistá geriatria.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovali sme sa v hoteli v enjoi aj ked tý čo prišli po nás sa stravovali v sea poni reštavracii ale jedlo vinikajúúúúce!!
Pláž:
Pláž nič moc neudržiavaná veľké šutre zlý prístup do mora iba pri hoteli je kúštik taký asi metrov malé kamienky. Jediná výhoda sú ležadlá a slnečníky zadarmo v obmedzenom počte ale vždy sa dalo ležať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Kaťa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela