02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pavilón 7 ~ Recenzia Pavilóny Ad Turres (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pavilón 7
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie je veľmi slabé, nakoľko v CK sú pred vás postavené postačujúce až pekné fotky no v realite ako sa vraví padnete na hubu.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nakoľko sa nachádzate na kopci očakávate aspoň menší výhľad. Tak to nieje pravda pokiaľ máte balkón výhlad vám skazia stromy. Do mora zídete bez menších problémov no treba mať na pamäti že ak budete pri mory celí deň hore -a to myslím vážne- sa vám pôjde ťažko pretože kopec je dosť prudký a pokiaľ máte kočík doporučujem ho nechať na izbe.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie je jedným slovom katastrofa! Staré okná, starý nábytok, hnusné deky namiesto prikrývok, pavučiny, špina a v neposlednej rade aj spolubývajúci (pavúci, stonožky, atď) na fotkách vám ukazujú pekné izby s plastovými oknami novými dlažbami a pekným nábytkom. Aj nám to tak ukázali no keď sme otvorili izby tak to bolo strašné. Aj strop bol úchvatný nakoľko ste naňom vydeli stopy po debnení ako sa lial betón kedže sa ani neobťažovali dať aspoň omietku. A to najväčšie plus sú tenké steny. Naša rodina bývala v tom istom priestore ako my akurát presne nad nami a pokiaľ človek hovoril hlasnejšie pričom nemusel kričať tak ste sa krásne dohovorili. Takže nulové súkromie.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Netuším aké služby by som mal hodnotiť kedže upratovanie sa nekonalo. Upratovačku ste stretli na chodbe a pokiaľ ste si všimli že bola na vašej izbe tak jedine preto aby vyniesla kôš a doplnila toaletný papier. Žiadne umývanie ani výmena posteľného pradla proste nič. Ak ste chceli čisté uteráky alebo posteľné prádlo museli ste si to od nej vypýtať. Za celí môj pobyt ani raz neumyla podlahu v izbe. Umývali sme si to sami s priateľkou. Myslím že čistota je základ dobrého mena Hotela no tu to nečakajte.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Najlepší šport bol výstup na ubytovanie od mora. Strmí kopec. ale večer na promenáde ste sa odreagovali ale to nepatrí k hotelu. V hotelovom areáli sa nachádza plavecký bazén. Je celkom dobrý pokiaľ si zvyknete na vodu. Je studená. Bohužial v našom termíne bol ubytovaní aj akýsi tábor kde deti mali modré alebo žltté šatky ako pioniery. Keď prišli k bazénu mohly ste rovno odýsť aj napriek upozorneniam že do bazéna je zákaz skákania skákalo sa hlava nehlava. Miestami to bolo aj dosť nebezpečné.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo možno jediné plus hotelu. Varili naozaj dobre a vždy bolo z čoho si vybral. Myslím že každy si príde na svoje chute.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž bola fajn. Dosť veľká a v mori sa dalo vidieť pekne pod nohy. Tam asi fakt nieje čo vytknúť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Igor Havlík
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela