02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Káčer ~ Recenzia Pavilóny Kačjak (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Káčer
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
za tú cenu, pre nenáročných môže byť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
10 m do minimarketu, 150m k moru, 300 m do pizzérie, 2 km do Konzumu, 5 km do rušnej Crikvenice, 25 km do Rijeky, cca 800 km domov :-)
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pôvodné pavilóny pochádzajú hádam z roku Pána tisícdeväťstopäťsto, snažia sa ich však udržiavať v prevádzkyschopnom stave. Nanovo vymaľované, nové matrace s roštami. Kockované linoleum pôvodné, kúpeľňa pôvodná. V dnešnej dobe jedna el. zásuvka na izbu je dosť málo, o chýbajúcej chladničke ani nehovorím.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Veľmi ochotné upratovačky - každý deň min. vysypali kôš, umyli kúpeľňu, vymenili uteráky, na požiadanie aj posteľnú bielizeň. wi-fi na recepcii bolo väčšinou nedostupné - kvôli obmedzenej kapacite
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
v komplexe sú ihriská na tenis, stolný tenis, petangue, minigolf. Na terase reštaurácie sa cvičila 2 x týždenne zumba, z času na čas miestny spevák spieval "hity". Za zábavou treba ísť do Crikvenice, tam bol každý večer nejaký program.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
príjemní kuchári, veľmi dobrá ponuka, plátkový syr na raňajky bol výborný, stále ten istý, ale neviem prečo - nikdy sa nám neprejedol. na raňajky väčšinou lacné šunky, večera však bola bohatá, min. 2 druhy mäsa, ryby, zákusok, ovocie, zmrzlina. ozajstné špeciality boli predjedlá - šalát z hovädzím mäsom, ovčí syr, tuniakový šalát apod.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
pekná upravená pláž - vonku drobný štrk (drvený makadam), vo vode sa štrk príjemne zaokrúhľoval. Pozvoľný spád, žiadne nepríjemné pichľavé zvieratká vo vode. Lehátka, vodný bicykel, slnečník za poplatok, vždy však bolo dosť miesta na vlastnú deku / slnečník. WC a bufet hneď pri pláži bol príjemný bonus.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela