02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel PULA na Istrii ~ Recenzia hotela Pula (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Pula ★★★
Chorvátsko / Istria / Pula
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel PULA na Istrii
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Menšie nedostatky sú skôr technické a dajú sa odstránioť priebežnou kontrolou izieb počas nsezóny. Rád by som sa vrátil.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrá poloha, ale nie pre hostí s umelým kĺbom, prístup na pláž je po dobrom, ale namáhavom chodník, pokračuje po rovine, opri mori by ste sa dostali až do Puly k pošte. Po ceste sa oplatí neobísť námornícky cintorín je tam aj tabula slovenským námorníkom, ktorí zahynuli na poli cti a slávy počas Prvej svetovej vojny.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Štandard, stanica CMC TV poskytuje zaľúbené hudobné klipy z domácej produkcie. Inak ohlupovanie reklamami na iných staniciach prevyšuje štandard na ktorý som zvyknutý z vlasti. Dolu sú tenisové a volejbalové kurty na ktorých sa mládež rada zabaví dlhšie, našťastie klub je v podzemí úplne zvukovo izolovan, preto žiaden strachý.Príchod a odchod je dobre vyriešený.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby sprievodcu boli dostupné, poskytnutá lokáílna mapa je veľmi potrebná. Žiadne služby hotel nepropagoval a ani som sa nezaujímal. V hoteli je relaxačná zóna, kde sú kaderníctvo, manikúra.
Šport a zábava:
Nehodnotím. Cesta do Benátok trvá loďou asi 3 hodiny, prídu pre vás autom a odvezú k lodi. Partia m ladých ľudí pokračovala v zábave asi aj do druhého dňa. Ja som mohol premýšľať len o téme starec a more.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jednotvárne, ale v pomere cena a služba dobré. Nápoje sú k dispozícii k jedlu inak počas dňa nie. Pekne upravená jedáleň. V Pule v záhradnej reštaurácii vyjde jedna ryba s oblohou na 140 Kn, cesta miestnou dopravou k aréne do Puly stojí 11 Kn na osobu, teda pre 2 osoby tam a späť 7 zastávok je to 44 Kn, platí sa šoférovi. Treba byť realista.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pobrežie je skalnaté,okruhliaková pláž je príliš malá, ale sú tam minimálne dve dobre ľahko dostupné udržiavané kúpaliská s voľným vstupom. Bol som veľmi spokojný.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Miloš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela