02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nám sa tu páči ~ Recenzia hotela Varaždin (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nám sa tu páči
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.03.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Do hotelal Varaždin sme sa vrátili po pár rokoch a boli sme radi, že sme sa tak rozhodli. Rekonštrukcia tam medzičasom síce neprebehla, ale keď si to reálne zhodnotíme, tak pomer cena versus služby je veľmi priaznivý. Chorvátske je pekné celé, ale všetci vieme, že nepatrí medzi lacné destinácie. Boli sme už aj v hoteloch, ktoré boli po rekonštrukcii, ale tam tie majú cenu ako Tunis letecky. :-) Takže Varaždin je odskúšaná dobrá lacná dovolenka. Chorvátsko si stále kupujeme v januári, keď sú tie first minutové zľavy, lebo počas sezóny už také nie sú a ešte k tomu majú často vypredaný priamy autobus a my nie sme ochotní ísť cez BA a 2 sa autom až tak ísť neoplatí. Už sme boli aj autom, ale môj partner minulý rok skonštatoval, že pôjdeme busom, lebo večer sme odchádzali z KE o 20.00 a na mieste sme boli skoro ráno. Pre hotelových hostí je bazénový komplex zadarmo. Chodievajú tam aj ľudia zvonku, ale tí platia vstupné. Bazény sú s morskou vodou
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Popri promenáde a prístave je kopec kaviarničiek, takže sme striedali pláž s kávou a Ožujským. :-) Selce sú veľmi milé kúpeľné mestečko, hotel je priamo pri promenáde a len nejaké 4km od Crikvenice, kde máme obľúbenú reštauráciu, kde chodievame na mušle. :-) Počas leta sa aj v Crikvenici aj v Selciach konajú rôzne koncerty.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby klasika, staršie, ale čisté. Mali sme balkón, ktorý často využívame. Upratovanie bolo dobré. Nemám tu výhrady. Bolo dobré, že na izbách je telka, lebo ako kulisa je to super.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol v pohode. Ale my nikdy nemáme s personálom problémy. Boli milí a robili, čo mali. Aj v reštaurácii sa snažili rýchlo odpratávať zo stolov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Vodné športy ako jazda na banáne alebo kolese ťahanom za motorovým člnom, vodné skútre, tenisové kurty.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava je veľmi dobrá. Kto povie, že vo Varaždine je zlá alebo slabá strava, tak nech nechodí viac do Chorvátska. Počula som, ako tam niektorí hundrali na stravu a potom z nich vyšlo, že doteraz chodili len do Tunisu. Bola som aj tam a je pravdou, že naoko tam výber vyzerá bohatší, ale tu bolo všetko chutné, nebude Vám zle a na Chorvátsko ozaj dobrý výber. Zmenilo sa oproti minulosti to, že pri večeriach je aj neobmedzené množstvo nápojov. Na výber bolo nealko, víno a pivo. A kto chodieva do Chorvátska a pozná ceny v reštauráciách to určite ocení.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláže sú buď vybetónované a do mora idú schodíky, alebo kamienkové. Je tam aj "chorvátska piesočnatá" pláž. Ale samozrejme je to Chorvátsky piesok. Na nej bolo veľa ľudí a hlavne s malými deťmi. My sme chodievali kade tade a hľadali si čo najmenej preplnené miesta. To je daň za dovolenku v hl. sezóne. :-)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Martina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela