02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

najlepsia dovolenka ~ Recenzia hotela Laguna (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:najlepsia dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
vyborny hotel, skvele jedlo, ochotny personal, prijemne prostredie, krasne more
Poloha:
starstarstarstarstarstar
zo Slovenska je to velmi blizko. Cez Slovisko a Rakusko ste tam hned. Hotel ma velmi dobru polohu, na plazi su v podstate len ludia z hotela. Po veceri sa da presjt peknou promenadou do mesta. Co po vydatnej veceri velmi dobre padne :)
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby boli velmi malicke. Boli sme na izbe 2 a neviem ako by sa tam zmestila pristelka. Ale clovek na dovolenke aj tak netravi cas na izbe, takze to bolo vsetko v poriadku. Kazdy den nam menili ciste uteraky a kazdy sruhy den vymenili dokonca obliecky na perinach. To vobec je velmi neobvykle na 3 hviezdickovy hotel. Sme naozaj spokojni
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ako som spominla pri ubytovani. Sluzby, co sa tyka upratovania su na velmi vysokej urovni. Na recepcii su tiez velmi ustretovi. Hovoria velmi dobre anglicky. Nemali sme ziaden problem.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Hotel ma zabezpecene sluzby animatorov. Od rana do vecera pre vas vymyslaju aktivity. Ranne cvicenie, vodny aerobik, zumba, kurzy plavania. Na plazi si mozete skusit rozne vodne atrakcie. taktiez si mozete pozicat bicykle a vydat sa krasnymi cestami do okolitych miest.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
VYNIKAJUCE!!!!!! Svedske stoly pri ranajkach a veceri. Kazdy den sa snazili pripravit aj speciality ako musle, kalamare,....K veceri neobmedzene mnozstvo napojov, piva a vina :) Tiez sa snazili spestrit program aj tym, ze k veceri obcas zahrala aj domaca chorvatska kapela. Hodnotim to velmi nadstandartne
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Na plazi si mozete vybrat miesto podla toho ako vam to viac vyhovuje. Pod stromami, na trave, na kamienkoch alebo si zapoziciate lezadla. Kedze hotel sa nachadza na okraji mesta, na plazi nebolo vobec vela ludi. A more bolo krasne ciste. Vstup do mora bol tiez na Chorvatsko pomerne dobry - po kamienkoch :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Hana Cerna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela