02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia hotela Donat (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel v príjemnom prostredí,cena by mohla byť nižšia,All Inclusive-zvláštne pochopenie-zmrzlina len pre deti, alkohol žiadny, kvalitná káva,alkohol,pivo-za úhradu,káva,nápoje s automatu-bez problémov, čapované biele a červené víno.Jedlo-vynikajúce.
Poloha:
Hotel položený v príjemnom prostredí mesta Zadar,možnosť využitia pláží kamienkovej, pieskovej i skalnatej.More v čase pobytu veľmi pokojné, čisté(okrem pieskovej časti-pochopiteľné).
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné, časť komplexu klimatizovaná( DonatII).Nepríjemnosť-nočná kontrola uzamknutia dverí izieb-pokus o vykradnutie-vyriešená postavením vrátnika na noc do hotela.
Služby:
Výborné zo strany personálu,výmena osušiek denne,upratovanie na požiadanie.Najväčšie prekvapenie-delegát cestovky - v deň odchodu sme nevedeli ani približný časový termín, dokonca nám ponúkol číslo MBT na vodiča autobusu, aby sme si zistili termín príchodu-on nemal "kredit".Odchod miesto 18.30 až 20,30 po našom zistení a komunikácii s vodičom o 23,00hod.
Šport a zábava:
Šikovní animátori, je možnosť si vybrať.
Stravovanie:
Vynikajúce,pestrá možnosť výberu teplej a studenej kuchyne,pestrá ponuka morských živočíchov,ale aj ostatných druhov mäsa,ovocia, zeleniny,šalátov... K pitiu čapované malinovky,pivo(nedalo sa s neho opiť),víno...
Pláž:
Kamienková,piesočná(zamútená),skalnatá-obuv, čistá,teplá voda. Sprchovanie na pláži studenou vodou, u bazénu i teplou.Lehátka u bazéna bez poplatku, na pláži za 20 kuna.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Anton
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela