02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Donat (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel Donat I z vonkajšej strany vyzerá celkom dobre ale izby čo dostávajú Slováci sú tie najhoršie o čom sme sa sami presvedčili,/nie len naša rodina ale aj ďalší dovolenkári zo Slovenska/, sú malé,nie je tam úložný priestor,skriňa je malá ako skrinka na topánky,rozmer izby je 3x3 m.Chodíme do hotelov v Chorvátsku /sú to hotely ***,/ ale toto sme ešte nezažili.Recepční starí nevrlí páni rozdeľujú izby podľa nálady.Moja rodina mala rezervovanú rodinnú izbu a izbu 1/2 vedľa seba čo je v tomto hotely možné ale v našom prípade to bolo nemožné.CK sme dali tieto požiadavky čo v hotely vôbec nerešpektovali.Naše hodnotenie hotela čo sa týka ubytovania je nie ***+ ale **. Viem ,že sem už dovolenkovať nepôjdeme.Veľmi sme sklamaní z tohto hotela hoci Chorvátsko milujeme a boli sme už vo veľa hoteloch a nie len tam ale aj iných destináciách na svete.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha hotela je dobrá,tienistá , ideálna pre rodiny s malými deťmi. Chýba ale malý bazén pre tie najmenšie detičky a ihrisko pre väčšie,ale zato je v hlavnej hale dosť automatických hier pre deti,ktoré sú však za poplatok /5 kuna/ autíčko /také aké sú v nákupných centrách/,futbal,atď.Mini klub pre deti je aj so slovensky hovoriacimi animátormi,ktorý sú medzi deťmi obľúbený. v okolí hotela sa dá prechádzať,alebo navštíviť centrum Zadaru / hist.časť/, kde odporúčam vidieť západ slnka,vodný organ,aj svetielka tzv.odkaz slnku to je jedinečné.Pekná prehliadka je aj vláčikom /20kuna - 15min. jazda/,ktorí chodí kúsok od hotela.Neďaleko hotela je aj lunapark pre deti /10 kuna jedna atrakcia/.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel by potreboval riadnu rekonštrukciu izieb.V každej izbe je kuchynka teda /digestor skrinka na potraviny,čo je pri službe all inclusive zbytočné a bolo by viac miesta./Naša rodina chodievala do izby iba spať ,ale tá stiesnenosť na izbe je dosť neprijateľná myslím si aj pre toho najskromnejšieho dovolenkára,a úložný priestor by mal byť tiež väčší aby človek nezakopával o veci,ktoré by mali byť uložené./bývali sme v izbe 302 opisujem tie podmienky/
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čistota hotela je dobrá.Pani chyžné veľmi milé a ústretové.Čisté uteráky denne boli samozrejmosťou a upratovanie tiež. Jedno pozitívum bolo ,že sme mali výborného delegáta,ktorý sa o nás naozaj výborne staral a bol po ruke v každej chýli a jeho ochota a srdečnosť nemali konca p.Romana hodnotíme na 10*-čiek,keby bolo všade toľko takýchto delegátov človek by mal väčšiu istotu všade mimo domova.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bez názoru.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jediné čo je na tomto hotely a hodnotíme to tou najvyššou známkou je stravovanie,to nemá chybu kto sa tu nenaje tak ten je najprieberčivejší človek a nevieme čo jedáva doma,/ryby na rôzne spôsoby,zelenina dusená,čerstvá,predjedlá,dezerty,/zákusky,štrudle,pudingy-nikto nemal črevné problémy a to sme mali 2-ročné dieťa a jedlo ich každý deň/,cestoviny,mäsá -kuracie, bravčové,atď.Raňajky sa opakovali ale výber bol dobrý.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola kamenistá čo je pre Chorvátsko prirodzené a je tam tá výhoda ,že je veľa chládku pod stromami čo je ideálne pre detičky.More je čisté a plytké čo je aj pre neplavcov vhodné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jarmila Sz.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela