02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Donat (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel hodnotím v celku dobre (na trojku). Izby pre Slovákov sú staršie (cca 20 ročné vybavenie). Kúpeľňa s WC je rovnako staršia, v kúpeľni neodteká voda zo sprchovacej vaničky, sprchovacia hlavica to má už 5 rokov dávno za sebou... Celkovo by sa izbám určite hodila úplná rekonštrukcia, nie len pretrieť okná lazúrou... Klíma fungovala ako mala. Výhľad na more síce bol ale len pomedzi stromy. Upratovačky síce upratovali každý deň, ale vlastne len ustlali nanovo aj po nás postele, zložili nám tričká na spanie, utreli vodu v kúpeľni ktorá z vaničky neodtekala úplne a utreli podlahu. Inak na podlahe v izbách bol prachu a špina, zmývajú s jednou vodou asi celé podlažie. Za tú cenu by sme tam išli znova ale hlavne kvôli polohe a strave. S izbami by mohli niečo urobiť...
Poloha:
Poloha hotela fajn, nakoľko s autom sa dá pobehať široké okolie smerom na sever kde sú aj pieskové pláže.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Každý deň až do 22:10 vyhrávala hudba, na ktorej sa rozbíjali nemeckí a chorvátski dôchodcovia. Veľa rán sme mali aj so živou hudbou o poschodie vyššie - hučali už od rána. Nemali sme okná pri bazéne kde vyhrávala hudba takže večer to pre nás nebolo také zlé, ale keby sme mali na tej strane tak sa nám dieťa nevyspí...
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby fajn, snažia sa.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bazén (v ktorom sme ani raz neboli, veď načo keď idete k moru, na bazén môžete ísť aj na SVK), stolný tenis.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo výborné. Každý deň bolo niečo nové aj na obed aj na večeru. Človek si vedel vybrať zo širokej ponuky (cestoviny, mäsá, ryby, veľa druhov zeleniny, ovocia, omáčok, pudingov atď.). Taktiež ponuka nápojov v rámci all inclusive bola pre nás postačujúca. Škoda len že nebol v cene aj miestny alkohol. Pivo je značky PAN.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola tradične ako v Chorvátsku v tejto časti, kamenný vstup do mora ale zhruba 150 m je blízko aj vstup do mora kde je piesok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Marcel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela