02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Leto 2013 ~ Recenzia Vilky hotela Imperial (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Leto 2013
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Za plnú cenu (cca 440 Eur na osobu a pobyt) by som bola trošku sklamaná, za cenu last minute to bola vynikajúca dovolenka. Vcelku môžem doporučiť, ak znesiete jednoduchšie ubytovanie vyvážené krásnym prostredím a čistým morom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Blízko pri pláži, v peknom parku. Od centra mesta Vodice na cca 20 minút chôdze. Bezprostredne pri pláži bary, možnosť zábavy pre deti, stánky s ovocím a pečivom, ako aj fast food. Večer hlučnejšie (diskotéky), ale na izbe sme to nepociťovali (dosť vzdialené a odhlučnené parkom). Hneď vedľa areálu menší market a stánok s ovocím a zeleninou. Do hotelového areálu chodia miestni občas venčiť psy, keďže vstup nie je kontrolovaný.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby dosť veľké, jednoducho zariadené, nábytok zánovný, k dispozícii malá chladnička a individuálna klimatizácia (bez poplatku). V izbe bolo čisto, upratovanie a výmena uterákov denne. Na balkóne nepohodlné stoličky, balkón zjavne neupratujú. V pohodlnej kúpeľni bol dosť nechutný sprchový záves, v strede pobytu nám pani upratovačka sama od seba odstrihla plesnivý spodok závesu :-). Chýbal úložný priestor na hygienické potreby. Sprchový gél dopĺňali nepravidelne, doporučujem doniesť si vlastný. V blízkosti izby sme mali klimatizačné zariadenie, ktoré bolo občas dosť hlučné.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na recepcii ochotný personál, dá sa platiť kartami, majú aj zmenáreň (len niekedy nemali dosť miestnej meny na zámenu). Parkovisko pomerne veľké, ale preplnené. Síce sľubujú jedno miesto na izbu, ale parkovisko je prístupné aj verejnosti, takže sa niekedy ťažko hľadalo parkovacie miesto. Parkovanie je spoplatnené - 3 eurá na deň pre hostí hotela.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má bazén s morskou vodou, ale je dosť zanedbaný. Pri bazéne WC a sprcha (pôvodne chceli za sprchu 2 KN !!! ale neskôr premontovali sprchu na bezplatnú), niekoľko lehátok a slnečníkov bezplatne pre hotelových hostí. Žiaľ nikto nekontroluje, či k hotelovému bazénu nechodia aj cudzí. Bola snaha o animácie a večerný program, ale nič zaujímavé. Na pláži vodné bicykle (60 KN na hodinu), vodné športy, bungee jumping nad morom, bary, diskotéky, zmrzlina. Dostatok zábavy pre deti.
Stravovanie:
Jedáleň veľká, mierne "ulepená" (podlaha sa lepila), ale obrusy vymieňali, takže boli skoro vždy čisté. Raňajky trochu jednotvárne, ale vcelku dobré (dva druhy salámy, dva druhy syra, praženica, jogurt, muesli, vločky, med, maslo, džemy, dobrý výber čerstvého pečiva a chleba). Čaj a mlieko OK, ale chýbala nám čierna káva (asi to bola melta). Chýbala nám aj zelenina. Večere dobré, každý deň iné, skoro denne ryby, mäso, cestoviny, jedna-dve prílohy a dusená zelenina. Šaláty pomerne jednotvárne (paradajky, zelený šalát, kapusta stále dokola). Dobrý výber šalátových dressingov. Vždy niekoľko druhov sladkostí (pudingy, malé zákusky). Nápoje k večeri neboli, iba za poplatok (dosť drahé). Občas bolo treba stáť v rade na večeru, keďže v hoteli je pomerne veľa hostí. Vstup do jedálne občas kontrolujú na základe kartičky, ktorú dostanete.
Pláž:
Dlhá pláž, pri hoteli možnosť miesta v tieni v rámci parku pod stromami, príjemné. Aj na pláži boli stromy a aj slnečné miesta. Vstup do mora mierny, štrkový. Doporučujem obuv do vody, boli aj ježkovia. More úžasne čisté, bez trávy. Výhľad na ostrovy. Lehátko za poplatok 25 KN/deň, slnečník za 15 KN/deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela