02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Žiadna zmena ani po 2 rokoch ~ Recenzia Vilky hotela Imperial (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Žiadna zmena ani po 2 rokoch
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:menej ako 6 nocí
Dátum pridania:31.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hrozné !!!!!!!! žiaľ nemôžem priložiť foto, hovorili by za všetko. Najviac ma prekvapilo, že TIP TRAVEL má tento hotel v ponuke aj po 2 rokoch a stále s rovnakými fotografiami v katalógu. Aj keď je toto hodnotenie hotela nedá mi nenapísať o správaní cestovnej kancelárie voči nespokojným klientom. Po prvej noci strávenej v hoteli a jedinej večeri (bez chuti), ktorú sme tam absolvovali a po reklamácii u delegáta,sme odišli, A cestovka? našu reklamáciu neuznala a ani priložené fotografie nepovažovala za dôkaz o špine a ošumelosti hotela. V pokoji ponúka hotel naďalej. Mne len zostáva veriť, že za tie dva roky nastal pokrok a hotel vyzerá lepšie ako na fotografiách v katalógu, nielen ako na mojich :-). Žiaľ nepodarilo sa mi ich vložiť, aby ste sa sami mohli presvedčiť, čo stále dokážu slovenské cestovky ponúkať.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
špinavé, v kúpelni pleseň, nevymaľované skôr pomaľované izby, skrátka starý komunistický hotel, postavený možno v 80-tich rokoch a doteraz nezrekonštruovaný.
Služby:
neviem posúdiť, pretože sme v ňom strávili 1 noc. 1 noc cca za 1300 eur. Ďakujem cestovnej kancelárii TIP TRAVEL za luxusnú cenu hotela
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
neviem posúdiť
Stravovanie:
jediné jedlo večera - bez chuti, museli sme sa najesť v meste.
Pláž:
preplnená, p. delegátka nám poradila, aby sme si ráno o piatej prestreli uteráky, aby sme mali miesto, prípadne navštívili pláže cca 25 km od hotela, dobrá rada nad zlato, hlavne pre chudákov dovolenkárov, ktorí využili ponuku CK a pricestovali autobusom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Lubica
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela