02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

skvelá poloha v borovicom lesíku ~ Recenzia hotela Punta (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvelá poloha v borovicom lesíku
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:17.04.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nezabudnuteľná dovolenka vďaka vynikajúcej polohe hotela, skvelej strave a úžasnej atmosfére mestečka Vodíc. Nerada sa vraciam na tie isté miesta, ale v tomto prípade urobím výnimku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel a jeho dependansy sa nachádzajú v borovicom lesíku, priamo na pláži a 5 minút od centra nádherného mesta Vodíc. Čo viac možno chcieť?
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme ubytovaní v dependansi hotela Punta. Izby pomerne malé, ale pre 2 osoby OK. Napokon na izbe sme netrávili veľa času. Hodne záleží na tom, či budete ubytovaní na prízemí alebo na poschodí. Na vyšších poschodiach menej dolieha hluk zvonku. My sme mali izbu na najvyššom poschodí s výhľadom na more a neviem si to vynachváliť. Už len pre tento úchvatný výhľad by som sa tam vrátila. Bola tam klimatizácia ale fungovala horšie.Preto strhávam jeden bod za ubytko.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Žiadne nedostatky, personál ochotný, nadštandardne ústretový.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vo Vodiciach je mnoho atrakcií, či už priamo na pláži pre decká tobogány, jazda na banáne, šmýkačky. Samotné mestečko je veľmi rušné so starobylými kamennými domčekmi, no ale aj modernou časťou s vilami a penziónmi so zaujímavou architektúrou, takže na prechádzkach je čo obdivovať. Mne sa najviac páčilo, že popri mori vedie niekoľkokilometrová promenáda v tieni borovíc. Nevedeli sme sa nasýtiť týchto prechádzok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedným slovom skvelá strava. Bohatý výber čo do množstva aj pestrosti v klimatizovanej vkusnej reštaurácii hotela Punta. Bolo tam všetko, na čo sme si spomenuli (okrem mastného bôčika).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Tu si vyberie každý, pláží je niekoľko kilometrov, väčšinou kamienkovo štrkové. Všade borovicový les, netreba brať slnečník.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Anna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela