02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia Hotel Punta ~ Recenzia hotela Punta (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia Hotel Punta
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dojem je priemerný, autobus nas vysadil rano 8:00 na mieste. museli sme sa zlozit do malej miestnosti typu sklad pretoze izby boli k dispozicii az od 14:00. Rovnako ked sme odchadzali odubytovat sme sa museli do 10:00 - do skladu :-) Odchod busom bol okolo 20:00. Toto je ospravedlnitelne len kvoli priaznivej cene. Pre rodiny s detmi a menej narocnych klientov je to asi vhodne. Vodice su 5min. peso. Je to pekne dovolenkove mestecko.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
poloha výborná, priamo pri mori, čo by kameňom dohodil :-)
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
slabsi priemer, izby male, zastaraly dojem, stare drevene okna, dvere, naoko obnovene, ciste, pravidelne upratovane, vonave, vsetky klimatizovane bez priplatku, bez netu, priamo na plazi, chladnicka na izbe-obsah spoplateny,
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
vraj bol k dispozicii animacny program cely den, no netusim kde a ako prebiehal, ziadne info, nikde nic. vyblaznit sa da na vodnom skutri, pri plazi su vodne trampoliny a preliezky pre deti-dobreee. vecerne atrakcie ako kolotoce, trampoliny, autodrom a ine . . . Ziadny aquapark ani zabavny svet tu vsak nehladajte. Odporucam pozicat si lodku na pol dna. je tam toho co vidiet super relax, priazniva cena. fakultativne vylety su len 2, vylet na kornati je prijemnym spestrenim, toceny prazeny zemiak na plazi je chutovka :-)
Šport a zábava:
Vodice je vraj chorvatske saint tropez :-) Neviem preco, ziadne letaky, ani info ani putace na nocnu zabavu neboli k dispozicii . . .
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vyber jedal patri k tym lepsim. Personal nadstandardne mily a ustretovy. no ale bola to králikáreň. rady na jedlo, cakalo sa bezne 30-45 minut. kto mal vacsie lakte jedol prvy :-) Prevazne slovaci a cesi :-) hmmm, asi najvacsie minus
Pláž:
kamienkova, plna, vhodna pre deti
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Eduard
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela