02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Super dovolenka ~ Recenzia Imperial depandance Madera (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vodice sú nádherné mesto, hotel je v peknom prostredí veľmi blízko pláže a do centra je to nie viac ako 15-20 minút pomalým krokom. Všetko po ruke, či už obchod, wi-fi, reštaurácie, bazén.. jednoducho nič nechýba.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná, na pláž je to pár krokov, do hotela, kde bola zajednaná polpenzia je to tiez minútku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jednoduchšie, na prespatie je to akurát, menšia izbička, televizor, balkón na vysusenie mokrých plaviek, výhľad však zakrývajú borovice, ale to nevadi keďže celý deň je človek vonku. Uteráky v kúpeľni nám menili vždy keď sme chceli a taktiež chyžná kazdy deň upratovala izbu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na recepcii veľmi ochotný a milý personál, nič nám nechýbalo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Hotel má animačný program pre deti, ktorý bol od rána do večera o 12 aquagym pre dospelých v hotelovom bazéne, večer každý deň diskotéka pre deti a v priebehu dňa rôzne tvorivé dielne, ktoré mali na starosti dve dievčatá zo Slovenska. Na pláži sa dajú požičať vodné bicykle, lode, bicykle, dá sa kúpiť vozenie na takom banane, ktorý je ťahaný člnom a všeličo iné. Na pláži je aj tobogán.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bohatý výber každý deň, veľmi chutné, dochutene jedlo. Na raňajky prevažne to iste, ale bolo tam naozaj všetko, čo si len človek môže na raňajky dať, takže každú deň si môže dať niečo iné. Na raňajky boli nápoje aj v cene, na večeru ste si však niečo mohli iba objednať. Na večeru vždy bola polievka, ryba mín. 2-3 druhý masa, rôzna zelenina salaty, koláče, prílohy... Vždy keď sa niečo minuli, hneď to čašníci doložili a riady priebežne zbierali po stoloch.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Na výber bolo veľa rôznych pláži tá najbližšie k hotelu mala najostrejšie kamienky ale zdalo sa nám tam najteplejšie more aj tam bolo veľa ľudí, no vždy bolo kam dať deku. Bolo na nej aj lacne občerstvenie na rozdiel od vedľajšej olympia pláže, kde boli krásne okruhliaky ale draho. Samozrejme, záleži od toho ako daleko sa chcete prejsť na pláž pretoze každá bola velmi pekná.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Petra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela