02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Neodporučam ~ Recenzia hotela Medena (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Neodporučam
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Velke ale velke sklamanie z tohoto resortu a z celého pobytu. Hotel je pravdepodobne prisposobený českým a slovenským turistom na velmi nízkej urovni. Za nasu rodinu neodporucam a verte toto nie je určite resort pre rodiny s detmi.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha ok
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba podľa fotografii ale priplatili sme si za superior. Upratovačky chodili každý deň ale prádlo nám neprezliekli za celý týždeň
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
personál absolutne neochotní. Nedaj boze som išla pýtat obliečky pre druhé dieťa alebo reklamovať sprchu ( hadica od sprchy prasknutá - voda striekala kade tade a odpad zapchatý - vôbec neodtekala ) recepčná prekrútila očami 4x. Na bare asi jedna baba kt to obsluhovala . Ďalšia pozerala do zeme a začala radšej čistiť kávovar ako by mala obsluhovať.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Čo sa nám páčilo tak animačný program pre deti. Ak by ste niekto očakávali nejaké ihrisko pre deti tak zabudnite. Bazén ani nie je v areáli ale na pol cesty k moru.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo veľmi nízkej kvality. Nie sme náročný ale každý z nás mal zažívacie ťažkosti a nie jeden kráť. Samozrejme boli na tom istom aj ostatní. Personál neochotní. Na bare sme dostali v rámci all inclusive len pivo, víno alebo rakiju. Na hoteli si menili čas podávania večere asi ako chceli ... Prišli sme na to keď bola reštaurácia zavretá a len oznam, že sa podáva o pol hodinu neskor. Samozrejme do Restauracie sa išlo po dalsich 30 schodoch takže ak ma niekto ešte malinke babatko musi si kocik nosit non stop na rukach.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na pláž je to asi 150 schodov cca 200 - 300 m. My sme s dvoma malými deťmi chodili na pláž 2x denne a to bolo hrozné.. Prístup do mora bol dosť nepraktický a určite toto nie su pláže vhodné pre malé deti. O pláže sa v danej oblasti pravdepodobne nikto nestaral lebo bol tam pekný bordel.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Ivana Hricková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela