02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Biele bungalovy ~ Recenzia Biele bungalovy Resnik (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Biele bungalovy
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pomer kvalita-cena, ok, mohlo by to byť o kúsok lepšie. Preferujem živšie prostredie. Nad pár vecami sa treba povzniesť, inak sme si dovolenku užili, no budúci rok sa sem nevrátime. Ale chválime pani delegátku, p. Filipovú z FerroTour za ochotu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
bungalovy sú umiestnené od najbližšieho mesta asi 10 min autobusom. Celkovo kludné prostredie, vhodné skôr pre rodiny z deťmi. Ktorých tam bolo až moc. (neoddýchli sme si). v okolí zopár schátraných ,,hotelov,, čo bolo na škodu. V blízkosti bol obchod otvorený do 20:30
Ubytovanie:
Veľmi skromné, vhodné pre nenáročných zákazníkov. Chýbala klíma. 2x elektricka zásuvka, nič navyše... Inak pravidelne upratovali, mali sme čisto, uteráky menili. Pre dve osoby priestor úplne stačil. Kúpelňa bola malá. Netreba čakať veľa od dvoch hviezdičiek.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli bol jeden mini obchod so suvenírmi, zmenáreň, slabé wifi pripojenie. Na pláži ponúkali masáže.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
potápačský kurz v blízkosti hotela, okruh na behanie, kurty.. (ceny neviem) inak nič
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Raňajky každý deň rovnaký výber (syr, šunka, praženica, parky musli z mliekom, zelenina, jeden druh pečiva) Na obed výber z viacerých jedál, povačšine, maso, ryba, zelenina, chýbali syry, polievky boli každý deň sáčkové čo bolo dosť sklamanie, pretože ostatné jedná varili fakt dobré. Ovocia bolo pomenej, resp. vždy sa prvé minulo. Večere podobné ako obedy, navyše bol dezert - každý deň iný koláč. nápoje boli pivo, vino-biele, červené, nealko - napodobeniny - kola, sprite, fanta, nestea, ,,džús,, (skor nejaky sirup)-jablko, pomaranč. Chutilo mi len pivo, voda a vína. nápoje do 22:00 čo bolo pomerne krátko. na pláž sme si kupovali balenú vodu. na raňajky bývala ,,káva,, ktorá sa nedala piť. Tvrdý alkohol sa dal zakúpiť, na terase.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
kamenistá, v mori piesok. chodili sme kúsok dalej od hotela, more čisté, a voda mala hádam 30 stupňov. úplne priezračná, riasy skoro žiadne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Viki
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela