02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia Komplex Margarita Maris (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedna sa o jednoducha, ale pritom ciste ubytovanie v domcekoch, ktore maju 4 apartmany. Dva apartmany su na poschodi, co moze byt nepohodlne pre rodicov s kocikmi. Domceky su v dvoch radoch, jeden rad ma orientovany balkon do ulicky, druhu rad ma orientovany balkon k plotu (vhodnejsie ak chcete mat viac sukromia) Uteraky sa menia denne, postelna bielizen raz v priebehu tyzdna. (aspon tak sme mali my). Na prvy dojem domceky posobia ako pioniersky tabor. Parkovisko je vzdialene od 20 do 100m v zavislosti ktory domcek dostanete a kde zaparkujete. V apartmanoch je klimatizacia. Rozhodne slusne miesto na ubytovanie a denne vyjazdy na lepsie plaze ako su v Jakove (do Jakova sa nechodi kvoli plazi)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
komplex umiestneny na kraji Jakova, samotnej polohe sa neda nic vycitat. Parkovanie kusok vzdialene od apartmanu, ale aj napriek vytazenosti zaparkovat sa dalo vzdy.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
jednoduche a ciste ubytovanie, s dennou vymenou uterakou, a postelnej bielizne (raz v priebehu tyzdna) Hodila by sa pracka.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
denna vymena uterakou, a postelnej bielizne (raz v priebehu tyzdna) Hodila by sa pracka.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
v areali ubytovne je detske ihrisko, tiez betonova plocha na futbal, a kurty na tenis.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
stravovanie formou samoobsluhy vo velmi dobrej kvalite. Velmi by sa hodilo aby bolo mozne vecerat skor ako o 19:00. (termin vecere je medzi 19:00 - 21:00)
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz v Jakove je betonova, uzka, su aj pieskovo-strkove miesta. Rodicom deti sa velmi nebude pozdavat jednak kvoli pristupu do mora, tazkosti najst miesto (plaz je uzka) a v blizkosti obchodov aj napriek cistej vode niekedy plna odpadkov (spaky, atd). Rozhodne by som do Jakova nesiel kvoli plazi, ale je to dobre startovacie miesto do inych blizkych rezortov napr my sme denne dochadzali na Pine Beach v Pakostane (to sa s plazou v Jakove neda porovnat v nicom, je na vyber ozajstny piesok, pripadne skaly) pripadne vzdialenensia plaz v Srime (dedina za Vodicami, uzasne cista voda velke okruhliaky)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Andrej
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela