02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Alba (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sympatický hotel, ktorý však nespĺňa hodnotenie 3*. Veľká výhoda oproti mnohým hotelom v Chorvátsku je parkovanie-dost miest,dokonca v chládku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Blízko centra malého malebného mestečka, kúsok od pláže. Hotel leží hneď vedľa Jadranskej magistrály, či je v izbách otocenych na ňu veľký hluk, neviem posúdiť.Z horných izieb výhľad na more-izby na morskú stranu.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby priestranné, slušne zariadené, trošku opotrebovaný nábytok,ale vzhladny. Najväčší problém je chýbajúca klimatizácia, keďže na hotel celý deň praží slnko a v izbách sa nedá dýchať. Na strope je síce ventilátor,ale nefunkčný. V porovnaní s inými hotelmi,kde sme boli a tiez nebola klíma,je tento horúcich dňoch úplne prehriaty a to boli hotely s hodnotením 2*. V noci sa nedalo dýchať v izbe,tak som spala na balkóne.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál ochotný, pravidelné upratovanie-denne. V jedálni servirky pravidelne zbierali zo stolov a obrusy vymienali podľa potreby. Je možné bezplatne hrať tenis na kurtoch, animácie.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Využili sme fakultatívny výlet na Kornati-pekna loď, nápoje mimo piva a kávy v cene výletu-prijemny výlet. Na pláži možnosť zapožičať malú loďku-nie je potrebný iný doklad mimo vodičáku-doporucujeme. Krásne ostrovy s množstvom mušlí.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Znovu porovnanie s konkurenciou: raňajky ako všade v Chorvátsku bez zeleniny a stereotypné. Použité kvalitné salámy,striedali ich, ostatné stále to isté. Večera-nuda. Ak niekto očakáva stredozemnu kuchyňu, zostane sklamaný. Jedlo typu českých a slovenských menuciek,bez fantázie,ale celkom chutne uvarené .2 druhy mäsa-kvalitné,ale tuhšie,jeden druh prílohy,jeden druh varenej zeleniny,jeden druh cestovinoveho jedla,alebo rizota. Dostatok čerstvej zeleniny, dressing-slabota,1druh. Koláčiky-1 druh, chutné, žiadny puding ani zmrzlina. Ovocie- melón, jablko, pomaranč, 2-krat boli banány ale tak,že sa skoro nikomu neušli a raz ringloty. Vegetarián sa veľmi nenaje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
V podstate čistá, pozvoľný vstup do mora, sprchy, toalety a prezliekacie kabíny na pláži. Možnosť navštíviť neďaleké pláže, všade čisto, sprchy, málo ľudí. Nie sú stromy,treba slnečníky. Obchodíky v blízkosti, takisto bufety-nie veľa,ale tak akurát. V porovnaní s inými destináciami-pacilo sa nám asi najviac.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ivona
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela