02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Katastrofa hotel ~ Recenzia hotela Komodor (2*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Katastrofa hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je čistá katastrofa, odhnívajúce parapetné dosky, špinavé tapety, fľakaté, pavučiny, postele mali pružinové matrace, po chodbách opadaná omietka po zemi, takže sme sa absolútne nevyspali, vyležané...opadávajúca omietka, opadané kachličky, podlahy, ako tak urobené WC, sprcha, ale myslím že ak tam upratujú tak veľmi povrchne!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha je v poriadku, kúsok od mora, ale medzi Orebičom a Korčulou je kanál, takže sú tam prúdy a fúka tam vietor, čo môže byť príjemné, ak je veľmi teplo, my sme chytili chladnejšie počasie. Tým že tam fúka je tam raj pre surfing, takže okolo pláže surfisti, a vlny. Nie moc vhodné pre deti, ale to je iba môj uhol pohľadu.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Katastrofa ubytovanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prežili sme to iba vďaka autu, že sme chodili po okolí a na inú pláž, v izbe sa dalo tráviť minimum, morská strana? Neodporúčam, v izbách je príšerne teplo! Hotel je ako keby z papieru, všetko tam počuť, každé slovo suseda!!! A keby len to...keby sa dalo dať bodovanie 0 tak dám mínus 10!:):)
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby, hahahahha......zaplatili sme si All inclusive, v hotely sú dve obrovské školské socialistické jedálne, osvetlené halogénovými svetlami!!!! Do ktorých idete okolo zapáchajúcich toaliet....Príšerné, do Vašej All inclusive časti prechádzate celú časť kde sa stravujú pol-penzisti:), dvere Vám križuje samoobslužný stôl kde narážate na raňajkách a večeri do ľudí s taniermi v rukách, ktorí si naberajú jesť!!!! Raňajky každý deň to isté, párky, dva či tri druhy salámy, syr, maslo, marmeláda, pozor nečakajte kávu!!!! NEEXISTUJE v balíčku All inlcusive, iba melta, na raňajkách nečakajte zeleninu!!!! Obedy dokola to isté všetko červené chutilo rovnako, všetko biele rovnako...:):)ale aby som zase iba nekritizovala sem tam sme sa dobre najedli.... Nesmiete nič vynášať!!!! POZOR!!!!! všetko vypiť zjesť "v príjemnom prostredí s bielymi obrusmi....:):):):)"pod svetlom!!! Pobavilo nás to, možno by iba stačilo aby to nazvali plná penzia s benefitom a nie ALL INCLUSIVE, nakoľko nemajú páru o tom čo to je!!! Na začiatku dostanete debilné pásiky na ruku čo Vás zaraďujú do pozície HOLUB, tak som sa cítila, keby mal efekt ALL INLCUSIVE, tak ho hrdo nosím, ale keďže to tento status nemalo, tak sme si ho dali dolu, nosili sme ich síce pri sebe, ale keď nás arogantný čašník začal buzerovať že ho nemáme na ruke, tak to nás dožralo!!!!! Totálne ako označkované holuby....samozrejme že vznikol problém. Ten istý čašník opakovane vytrhol známemu priamo z ruky blbý čokoládový krém podobný nutele, ktorú na raňajkách nedojedli, ktorú si chcel vziať sebou pre jeden a pól ročnú dcéru:):)vrchol!!!!! normálne človek mal chuť pri takejto buzerácii chytiť a všetky nutely iba pootvárať!!!!!!! Nečakajte detské stoličky!!!! Neexistujú v tomto hotely ani v oddelení ALL INCLUSIVE.....Jesť a piť iba v jedálni s halogénmi..:):)upratujú každý druhý deň, resp, Vám vymenia kôš, uteráky iba raz za 10 dní, plachty vôbec, povysávané vôbec, vážne sme rozmýšľali, že začo má ten hotel 2 hviezdičky??? Bacha nenosiť do kuchyne tašky, ani keď máte ten debilný náramok na ruke!!!!! Budú Vám ich chcieť prezerať:):):):):)JUHUUUU, paráda ALL INCLUSIVE dovolenka ako vyšitá zo všetkým čo k tomu patrí!!!!!:)
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Surfisti tú majú zelenú!!! Pre deti je pri baríku hojdačka, nebezpečný kolotoč a šmýkaľka, ale je tam veľmi príjemný barík, kde Vám síce budú Vaše pásky na tri prdy, ale Korlovačko čapované to istí, samozrejme potrebujete nato prachy:):):)a je tam celkom milý personál...nepatrí to k hotelu!!!!! Okrem surfingu, ako pri mori, dajú sa požičať bicykle, napr.nie vodné:)v Baríku na pláži každý utorok a štvrtok disco, samé deti...
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie :):):):) plná penzia s blbými zákuskami o 16tej a možnosťou stráviť príjemný čas v úžasne osvetlenej jedálni a hrať karty a popíjať biele, červené víno, pivo, tak to robili niektorí "účastníci zájezdu:):):)"prípadne džin, ten odporúčam piť od rána!!!!!! s pomarančovým džúsom:):):) a pravidelne dopĺňať hladinu...buď tam konečne niekto vybuchne a muchy v polievke, presolené jedlo, arogantného čašníka im obácha o hlavu....alebo to jednoducho prežijete v šťastnom opojení....:):)inak ozaj zabudla som rodiny s deťmi neodporúčam mať na izbe moc jedla, lebo dve české rodinky mali v izbe návštevu - plha:):):) niečo medzi veveričkou a myšou:):):)ale inak pohoooodaaa:):):):)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je pekná, tak ako takmer každá v chorvátsku, keď si odmyslím vietor, surfistov, chladnejšiu vodu:) nie sú tam žiadne stánky, na občerstvenie, alebo niečo podobné...ale veď načo, keď máte zaplatenú dovolenku ALL INCLUSIVE, takže môžete sa z pláže ísť do izby osprchovať,obliesť, pretože v plávkach do halogénmi osvetlenej jedálne ísť je zakázané!!! Tí ktorí idú autom majú výhodu, odporúčam Lovište, je tam nádherne, úžasná plaž, pivo takmer pri vode, teplá voda, najlepšie si tam rovno zajednajte aj apartmán!!! Je fakt že Hotel Komodor bude asi voľný vždy!!!!! My sa tam určite už nikdy nevrátime!!!!!!!!!!!! to radšej Camp:)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Porubská Edita
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela