02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

toto nie je hotel, ale turistická ubytovňa ~ Recenzia hotela Yadis (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:toto nie je hotel, ale turistická ubytovňa
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2008
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.02.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Je to otrasny hotel, ktoreho uroven sa rovna turistickej ubytovni v Ugande. *** hviezdičky je naň moc veľa a celkovo počet hviezdičiek v Tunise nezodpovedá európskym štandardom. Skor ako Tabarku, odporúčam Turecko.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachadza do 100m od pláže, asi 3,5 km od mesta, kde peši neodporúčam chodiť resp. na akékoľvek vychádzky. Mesto Tabarka pripomína cigánsku štvrť, je špinavé, navyše predavači sú neskutočne doterní. Pár krát sa nám stalo, že nás doslova ťahali do obchodu, pokiaľ ich ignorujete, ovládajú zopár štavnatých česko-slovenských nadávok. V meste nemáte problém strenúť vreckárov či pochybných vekslákov.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie je otrasné. Izby boli zle vymalované, zo stien trčali káble od elektriny, sanita bola v hroznom stave (do sprchy sme choli zásadne v šľapkách), vaňa hrdzavá, pootĺkané obkadačky, na izbách nefungovala klíma a upratovačku ste museli vyslovene naháňať. Inde chýbali poklopy na WC nahradené vyrezaným sadrokartómom, pre menejštastných z nášho turnusu, ktorí bývali v suteréne, behali im tam potkany/im vyrážal záchod s....Nenechajte sa oklamať fotkami v katalógu.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby celkovo nula bodov, jedine pozitívne, že na recepcii sa dali zmeniť peniaze, pokial ich zrovna mali. Okolie hotela sa podobalo smetisku zmiesanym so staveniskom, vecer na plazi treba davat pozor, potuluju sa svorky túlavých psov a napadli turistky na pláži.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ludia, ten bazén to bol strach a hrôza. Bol špinavý, s drapľavým dnom, olúpaný náter a neudržiavaný. Situáciu zachraňovalo len more a pláž. Len pre porovnanie sme boli pozrieť v susadiacich hoteloch a to ich hotelové bazény sa nedali ani z ďaleka porovanť k tomuto v Yadise. Zábava: fakultatívne výlety od Azuru: vybrali sme si výlet do Kartága. Podotýkam, že v sade v prospektoch je napísané, že je k dispozícii klimatizovaný autobus. To bol prvý klam. Druhý klinec do rakvy bol, že sa nám nás autobus pokazil a to nás nechali čakať na kaji cesty vyše 4 hodiny na horúčave bez nápojov. A to už nehovorím, ž ten samotný autobus bol niečo ako starý Ikarus len na tunsiké podmienky.Delegát Azuru to nemal za potreby riesit. Výlet pirátskou loďou: malá prepchatá loď, v cene mali byť pečené ryby, ktoré nám začali tunisania veľkodušne predávať. Animácie na hoteli sú zabávané tak prvé tri dni, potom je to isté dookola.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
To bolo aspoň v pohode. dalo vždy vybrať ale musíte byť v jedálni hneď na začiatku inak sa vám nič neujde. A samozrejme platí zásada, že všetko čo chcete musíte v tu ranu zobrať na svoj stôl, inak smola. Nápoje k večeri sa platili. Inak odporúčam si zobrať taxi do Tabarky (vždy sa dohodnúť so susedmi) a ísť si kúpiť pitnú vodu do mesta, v hoteli je neporovnateľne drahá. Nakupujte len v supermarketoch tam je aspon aká taká úroveň predaja a dobré ceny.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Piesočnatá, lehátky a slnečníky boli zdarmo, ale si ich bolo treba hned z rána obsadiť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Peter Szabo
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela