02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zmiešané pocity ~ Recenzia hotela ITROPIKA (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zmiešané pocity
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ak spriemerujem všetky pozitíva a negatíva, dovolenku v Tabarke môžem hodnotiť ako príjemnú a fakt oddychovú. Kto má ale rád viac vzrušenia a aktivity, nech si túto destináciu nevyberá.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je dobrá, pretože pár metrov prejdete a ste v mestečku, ktoré by bolo určite malebné, keby sa nachádzalo napr. v Európe a nie v Afrike. Proste ten životný štýl miestnych sa poriadne odráža na neporiadku a zanedbanosti ulíc, budov. Miestni obchodníci vás doslova ťahajú do svojich obchodíkov so suvenírmi, kde treba riadne vyjednávať o cene.Na pevnosť nad Tabarkou sa fakt oplatí ísť, ten výhľad je fantastický a veľký dojem na nás zanechali dva mužíci so suvenírmi-ktorí si navliekali korálky a usmievali sa,"keď kúpiš,kúpiš, keď nie,aj tak mi je dobre!"
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Itropika je čistučký relatívne zachovalý, upratovačky nám každý deň izbu vyupratovali, posteľné prádlo vyskladali do rôznych útvarov, posypali kvetmi.Uteráky menili každý deň.Za čistotu si zaslúžia veľkú pochvalu. Izbu sa oplatí mať s výhľadom na more, pretože ten výhľad na okraj Tabarky nie je fakt nič moc!Zariadenie izby je v pohode, okrem chladničky, tá tam fakt chýba, veď teplá slivovica nie je bohviečo! Čo sa týka zariadenia hotela-okrem baru,reštaurácie,recepcie nič navyše pre návštevníka.Syn objavil aj bazén vo vnútri hotela, ale vraj pre otrasne špinavú vodu nebol vôbec použiteľný.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ak sú službami myslené aj služby delegátky a slovenskej animátorky, tak to sa ani hodnotiť nedá. Úplný otras! Delegátka bola doslova lemra lemravá, ak sa vyskytol nejaký problém, ktorý bolo treba akútne riešiť, totálne zlyhala.Myslím si, že CK by si mala vyberať dôkladnejšie ľudí, ktorí ju budú čo najlepšie reprezentovať. A slovenská animátorka detto.Keby tam neboli tuniskí animátori, ktorí boli fakt úžasní, často by sme sa užrali nudou. Tí vymýšlali rôzne súťaže počas dňa, večer robili detskú diskotéku, potom program pre dospelých. Boli milí, komunikatívni, vedeli si získať ľudí. To isté platí aj pre čašníkov, plavčíkov, recepčných a pána pri výťahu.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak tu sa fakt o športe veľa písať nedá. Môžete si akurát tak zaplávať v mori, v bazéne, zacvičiť si aerobic v bazéne, zahrať si plážový volejbal, vodné pólo, zasúťaziť s animátormi. Chýbajú tu tenisové kurty, atrakcie pre deti-či už vodné alebo nejaké detské ihrisko. Čo skutočne odporúčam, je jazda na buginách po miestnych horách. Tam sme si doslova uvedomili, kde sme na dovolenke a že mnohé veci treba brať s nadhľadom. Ďalej výlet pirátskou loďou je tiež zážitok. Kapitán lode u nás zabodoval svojským humorom. Len pozor, radšej si zabezpečte tento výlet sami v prístave, pretože delegátka ho ponúka veľmi predražený. Dá sa ísť na výlet do Kartága, Tunisu, na Saharu, povoziť sa na ťavách. Koraly, ktoré sľubuje CK určite nenájdete, akurát tak korálky, vraj priamo vyrábané v Tabarke...Pri pláži sa dá zakúpiť jazda na skútri,banáne,padák...zjednajte si cenu, dá sa!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme mali stravu all inclusive, je pravda, že ma trocha sklamala, ale do konca pobytu sme sa naučili rôzne kombinácie obmieňať, čo je asi napodstatnejšie-skúšať a kombinovať!Všetko bolo veľmi chutné, ľahko stráviteľné, veľa zeleniny, ovocia už menej. Koláčiky výborne, víno,pivo,nealko sme si mohli dať aj k obedu aj večeri v cene all inclusive, taktiež cez deň od 10 do 22 hod. koľkokoľvek sme týchto nápojov mohli vypiť. Pozor na miestnu vodu! Pre nás nepitná! Je pravda, že taká zmrzlina cez deň v cene all inclusive by určite bodla!
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Panebože, prvé dva dni sme boli zhrození, okrem toho, že more vyplavilo množstvo chalúh, súbežne s nami plávali plastové fľaše, igelitky,dokonca veko z WC! A nikoho kompetentného to neštvalo! Hlavne aby bola pohoda, veď možno to more vezme naspäť! Ostatné dni sa more pomaly vyčistilo, dokonca prišiel traktor a pohrabal ten bordel na pláži! Naša pláž bola vedľa verejnej, ale vôbec to neprekážalo, pretože plavčík sa patrične o naše "súkromie" staral. Keď sme sa boli prejsť po ostatných plážach, aj tých verejných, neverili sme vlastným očiam! Ten ich typický miestny bordel! ČO bolo úžasné, more bolo asi takých 300-400 m stále plytké-voda kúsok nad pás, to je fakt super pre deti!Každý deň sme zbierali mušličky, ktorých je tam neúrekom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Gabika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela