02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Som rada, že žijem na Slovensku ~ Recenzia hotela Dar Ismail (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Som rada, že žijem na Slovensku
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tohtoročnú dovolenku hodnotím tak na trojku. Určite mohlo byť aj lepšie. Zostala som prekvapená že je hotel taký malý. Podľa katalógových fotiek som si myslela, že je 3x taký veľký. Pôsobil na mňa tak komorne. Hlavné mesto Tabarka...no čo k tomu dodať, špina, dotieravý predajcovia (ale s tým som rátala), načakajte že nakúpite nejaké extra suveníry. Mala som problém nájsť nejakú schopnú magnetku. Kopu bižutérie, aj hrdzavej, takže pozor čo kúpite. Tie nezmyselné drevené studničky, mušľové šperkovnice a kopu iných sprostostí :))
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel neďaleko letiska.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Minútku od recepcie, takže som bola rada, že nemusím blúdiť chodbami ako niektorí :)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Každý deň menili uteráky, upratané, čisto...takže k tomu nemám žiadne výhrady.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadna. Večerné animácie v podaní českých animátorov slabé, až sme sa my cítili trápne. 2x sme si pozreli večerné vystúpenie, až sme skonštatovali, že pôjdeme radšej spať, ako sa pozerať ako sa na pódiu trápia a nútia do nejakého hereckého vystúpenia. Detská show začínala o 21:00 čo sa mi zdalo veľmi neskoro. Tam najviac nadšenia prejavoval miestny animátor.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na 5* hotel veľmi slabý výber jedál. Hovädzie tvrdé, morčacie a kuracie mäso každý deň nám išlo už ušami, pizza, to je pre nich neznámy pojem, paradajk. omáčkou len postrašili a tak bola veľmi vysušená. Zákusky boli veľmi chutné, vrelo odporúčam. Melónov ste sa mohli dotlačiť. Zoberte si prázdne plastové fľaše, lebo vodu podávajú len v galónoch v reštaurácii, kde si ju môžete načapovať. Taliani a araby sú iná "kasta". Tí dostávali minerálku v sklenených fľašiach na stôl. Slováci a Česi mali vyhradený priestor na raňajky, obed a večeru. Čo ma zarazilo hostia all incusive. boli znevýhodnení. Pripravte sa na to, že kultúra stolovania domácich je nulová. U nás má sviňa válov z ktorého žerie, a okolo seba si uprace...Araby nemali problém pľuvať zrniečka z melónu na stôl...hotový svinčík. O siedmej keď otvoria jedáleň, tak sa miestny idú pozabíjať...
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Každé ráno ju čistili a udržiavali. Lehátka bez matracov, čo nás prekvapilo nakoľko v katalógu píšu, že je to 5* hotel. Za prenájom matracov sa platí denne 3 dináre, čo je v prepočte 1,5€ . Keď si to prerátam na celý pobyt pre dve osoby je to 30€ čo sa mi zdá prehnaná cena. Plavčík pohotový. Pripravte sa na to, že v bazéne sa budete kúpať s oblečenými Arabkami, taktiež aj v mori. Napriek tomu, že je tam tabuľa zo zákazom kúpania v odeve. Po obede sa priestory bazénu stali verejným kúpaliskom domácich, ktorí s uterákom na krku prešli hlavným vchodom, recepciou a po zaplatení poplatku "že vraj" 30dinárov na deň sa mohli vykúpať do sýtosti. My sme pre istotu do bazéna ani nevkročili, aby sme si nedoniesli nejakú pliagu. Aj napriek tomu, že čistili bazén od 18:00 do 9:00 nemali problém kúpať sa po 18:00, našich vyháňali z bazénu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Elena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela