02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka ~ Recenzia hotela Club Abou Nawas Montazah (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jednoduchsia dovolenka, nic extra. 95% hosti su Cesi a Slovaci, dokonca aj tunisky personal rozprava a rozumie cesky.Teda aspon zakladne frazy. Animacny tim sa vcelku snazil az na vecerne show, ktore sa casto zmenilo na vulgarnu zabavu stylu nakopavania do zadkov a celkovo posobilo podpriemernym dojmom. Po prichode sa hrdili ze su najlepsi animacny tim v Tunise, avsak na ine krajiny kde som bol nemali ani zdaleka. Najhorsie su ponukane sluzby fakultativnych vyletov - nemaju ziadne podmienky, nic, odovzdate im peniaze a ide sa.Vsetko je ok,kym Vam nie je zle a nemozte ist alebo si to rozmyslite.Sice povedali ze ked nebudeme moct ist tak nam peniaze vratia,ked sme vsak naozaj nemohli tak sa zacali vykrucat, vratili len polovicu penazi.Na otazku kde maju nejake podmienky pre vylety len pokrcili plecami.Na otazku ze chceme teda reklamacny formular nam delegatka oznamila ze si ho mame napisat sami a ked sme ho napisali tak nam oznamili ze nam ho nepodpisu.Proste bordel, ide im len o peniaze,vlastni to nejaky miestny Adel,ktory zacal ihned vykrikovat ze nemame ziadne prava a co si myslime ze kto sme atd.. A to je zaroven delegat MaxiReisen. Neviem si predstavit ako by nam posluzil ked by sa nam nieco stalo ked nezvladal ani normalnu komunikaciu..
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tabarka sice neoplyva stovkami hotelov, ale je to ospala dedinka, kde v podstate nic nie je. Centrom je vojenska pevnost, supermarket a mesita. Vsade bordel a spina. Hotel je nastastie od centra vzdialeny cca 3km. Von vsak nemate ist kam.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vybavenim asi 2 hviezdickove izby, kde mate postel, kupelnu, stol so zrkadlom a balkon. Uteraky menia denne, toaletak sme si par krat museli ist pytat od upratovaciek.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pobyt bol all inclusive co je u nich v podstate plna penzia s nejakou pizzou ci kolacom okolo piatej na dvoch tackach. Pivo, Vino, Sangria vsetko miestnej vyroby a nealko napoje od 10 do 23:00 pri bare. Flasa mineralky na izbu na noc ked si ju vypytate.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na plazi ponukaju vodne sporty - padak, banan a koleso tahane za clnom, plazovy volejbal s animatormi 2x za den, 2 stoly na pingpong, plateny biliard .. Hotel ma obrovsky bazen.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V podstate to iste jedlo kazdy den s malymi obmenami. Nic extra, ale zjest sa to da.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz vcelku pekna a cakal som ze bude spinavsia, okrem spakov od cigariet a par sackov bola relativne cista. More bolo teple a ciste takisto. Ziadne meduzy ani bordel za cely pobyt. Niekedy velko vlny inokedy pokojne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:sss
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela