02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Otras ~ Recenzia hotela Samara (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Otras
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Celkové hodnotenie ovplyvňuje strava.To nebol žiadny all inclusive,ale iba plná penzia s nápojmi (to nám povedala aj delegátka po príchode). Domorodci v bare pri hoteli,na pláži tak isto,hlavne,že je to pláž hotela.Neodporúčam ísť do tohto hotela,radšej dajte o pár eur viac a chojte inde. Zabudol som,že tam bolo plno rusov,ktorí si myslia,že sú majstri sveta,predbiehajú sa,hulákajú až do noci,v kuse boli ožratí..a to sme tam mali tri 10 členné skupinky rusov,tak si to asi viete predstaviť.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko centra,pláž asi 500m,cez cestu.V popise je trošku zavádzajúce.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Po výmene izby sme boli už spokojní,ale prvá izba hnus,plesne,smrad..nedal sa zavrieť balkón (izba na prízemí). V druhej izbe to bol ok,klíma,balkón,tá kúpeľňa mohla byť aj v lepšom stave,ale dalo sa.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animátori sú super,bola s nimi zábava,personál by mohol byť trošku milší.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ping pong,stolný futbal,hokej,krytý bazén,na pláži vodné športy,keď zjednávate,dá sa vybaviť dobrá ceny.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak to je už iná kapitola.Pri čítaní recenzií som si vravel,že tí čo na to nadávajú sú moc rozmaznaní,ale určite to tak nie je.Ja nemám problém s jedlom a zjem dokopy všetko,ale to čo bolo v Samare,otras.Po príchode do jedálne Vás ovalí smrad,ktorý bude každým dňom hnusnejší.Raňajky sa ešte dajú,i keď máte na výber ich salámu a šunku,ktorú som mal 3 krát za 12 dní,lebo vždy sa rýchlo vyjedla,potom dva syry,vajíčka a nejaké ich varené,radšej som ich nejedol (medzi tým vkľude nájdete aj cestoviny) potom ostatné je sladké,jogurt bez chuti.Na obed máte na výber niečo podobné ako kuracina,hovadzinu a rybu. Z kuraciny mi už bolo zle,hovadzina je tvrdá a mastná,ryba??..to ako keby ste jedli blato s pieskom.Ďalej máte cestoviny,každý deň tie isté.Môžete si byť istý,že čo nedojete na obed bude na večeru a zase naopak..My sme sa museli chodiť stravovať do vedljšieho bistra,lebo sme to vôbec nezvládali. Poobedný snack je iba ich sladké pečivo,keď si nepohnete nezostane vám nič a určite nedoplnia.Je úplne bežné,že deti domácich na to chodili tiež.
Pláž:
Pláž bola celkom ok,ale po búrke bolo hrozne špinavé more až do odchodu.Bar na pláži?..to bola iba taká búda kde vám naliali colu,fantu,sprite a pivo..dookola sa to piť nedá. Chodí veľa domorodcov, ktorí sa vám snažia predať kadejaké veci,sú dosť otravní, najlepšie je všade hovoriť,že nemáte pri sebe peniaze,celkom to fungovalo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Filip
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela