02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

NAJLEPŠIA DOVOLENKA V TUNISKU!!! ~ Recenzia hotela Riadh Palms (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Riadh Palms ★★★★
Tunisko / Sousse
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:NAJLEPŠIA DOVOLENKA V TUNISKU!!!
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.04.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Najlepší hotel! Vratili by sme sa každý rok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúca poloha hotela v centre mesta Sousse.Nič sme nemali ďaleko všade okolo hotela boli obchodiky, kaviarne, blízkosti sa nachadzali diskotéky. Hotel bol poloho dosť dobrý hotel priamo na pláži pred hotelom bola velká rušná ulica. Čo bolo pre nás plus lebo máme radi nočný život.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby su vo velmi dobrom stave.Celkovo hotel je velmi pekný. Má 4 vyťahy. Síce sme sa niekedy načakali ale hotel bol dosť velký takže to sme akceptovali. Klíma fungovala stále. Teplá voda išla stále.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúci! Lepší personál nenájdete! Kde začať? Jedáleň: obrusy menili stále nezastavili sa.ANi na chvílu.časník sa stále pýtal či niečo nechceme pravidelne nam dolieval pitie a dokonca na našu poslednu večeru nam ozdobili stol s kvetinami.Bolo to nadherné.AJ čo sa týka upratovania izieb, upratovačky boli strašne milé ani dinár sme nemuseli dať aby sme mali čisto a stále sme mali čiste uteráky. Stačilo sa len milo usmiať a spravili pre vas všetko.Tak isto aj na recepcii nam s ochotou vymenili izbu.Personál si zaslúší 6* !!
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
to ste mali hned k dispozicii na pláži, rozne atrakcie- banán,vodná nafukovačka, padák, skúter,.... potápanie tak isto sa hraval aj volejbal a v bazene sa dalo cvičit aj aquagym , animácie boli skrátka super kazdy vecer program aj pre deti tak isto diskoteka ,.....
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Najlepšie musim pochváliť robia palacinky! To musíte ochutnať aj ked nie ste milovníci sladkého ako ja. :) Tak isto mäso bolo ho vždy dostatok a na vyber z viacerych druhov, na vyber bolo vzdy zo sladkeho aj slaneho na čo mal kazdy chuť. Tak isto nápoje boli vynikajuce či miešané drinky v bare alebo v jedálni fatna, sprite,cola,... víno-ružové,biele,červené.. tak isto aj ich domáci alkohol mozete okoštovať :) ovocia tam bol nad dostatok, šaláty(ovocne či zeleninove) jedine čo musim vytknuť bola zmrzlina a to že bola iba na večeru :P
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Very good! Pláž čistá upratovaná. Ked bola špina hned ju upratovali, ale za neporiadok mozu turisti a špačky tam boli stále. More čisté pekné.. páčilo sa nám že na pláži bol bar takže sm enemuseli chodit pre pitie a jedlo do hotela. Bola ohraničená strážená so securitakma, ale kto má rad domácich kludne sa to da preliesť a možte byt snimi na ich pláži v kontakte.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Iveta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela