02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Riadh Palms (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Riadh Palms ★★★★
Tunisko / Sousse
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.12.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel plne zodpovedá počtu hviezdičiek v Tunisku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobrá poloha,na začiatku pobrežnej promenády,blízko do mesta Sousse aj do prístavu Port El Kantaui
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Je to už starší hotel, ale vybavenie izieb je čisté, i keď nábytok je už opotrebovaný, ale všetko je funkčné.Klimatizácia fungovala skvele, dokonca sme museli aj ubrať, lebo nám bola v noci zima,ak sme ju mali naplno.Mali sme výhľad na more aj bez bakšišu. Je to veľký hotel (cca 600 izieb),výťahy fungovali dobre, boli sme tam v hlavnej sezóne, hotel bol na 100% obsadený,takže aj sa čakalo na výťahy, no prejsť po schodoch na štvrté poschodie nie je problém, pohyb nezaškodí. WC tak zvláštne splachovalo, ale našli sme na to \"recept\",voda teplá aj studená, všetko v poriadku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Každý deň sme mali v izbe upratané,doplnený toaletný papier a každé dva dni aj vymenené uteráky. Za malé všimné 1€ upratovačke,boli aj labute a lastúry z uterákov.Zmenáreň na recepcii bez problémov, mali lepší kurz ako inde. Ubytovanie vybavené za pol hodiny po príchode do hotela,dostanete \"náramok\" a máte všade dvere otvorené. Personál milý,ochotný, nemali sme žiadne problémy. Dobré je ovládať francúzštinu alebo angličtinu, ak sa chcete dohovoriť. Perfektne klimatizovaná vstupná hala,jedáleň, stále upratujú čistia, boli sme spokojní.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nevyužívali sme, ale celý deň robili chalani animácie,boli neúnavní, večer v takom \"amfiteátri\" bol do pol noci program, najprv pre deti, potom aj pre starších. Na pláži za poplatok možnosť padáku za člnom, motorových skútrov a samozrejme stála ponuka na výlety do Sahary, štvorkolky,plavba na pirátskej lodi.... Do uší sa vám dostane megahit \"Opa,opa\" alebo \"pí,pí,pipipí\" ak tam budete, zistíte o čom hovorím, mne sa tieto \"vypalováky\" veľmi páčili a vždy mi budú pripomínať Riadh Palms.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedným slovom-skvelé. Kto si tu nevyberie, tak neviem, čo za tie peniaze očakáva. Radšej spomeniem čo tam nemali, ako to čo tam mali, bude to kratšie. Chýbalo mi tam bravčové mäso, ale to u Arabov je pochopiteľné. Nealko bolo na môj vkus dosť presladené,ale dalo sa zriediť s minerálkou a bolo po probléme. Arabské pivo mi celkom chutilo,úžasné sladkosti,zmrzlina,cestoviny, piza,hranolky,zeleninové šaláty,morské potvory, hydina,možno aj nejaký pštros..... Nemal som žiadne žalúdočné problémy, asi to vyriešil každoranný štamprlík vodky. Obsluha bola perfektná!!! Tí chlapíci si zaslúžili \"všimné\". Hodnotím ich ako najlepších z celého personálu.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jemný piesok,široká, pozvoľný vstup do mora, výborné pre malé deti. Množstvo nedopalkov v piesku, sem tam nejaký papierik, ale to sme si robili sami. Tri dni boli vo vode medúzy,také ľahko prehliadnuteľné slizké tvory. Ale ak vás \"popáli\", tak je to ako slabá žihľava a možné problémy len u veľmi malých detí. Plastové lehátky, je ich dostatok,skôr je nedostatok slamenných slnečníkov,treba si privstať a obsadiť uterákom. Stačí tak o pol osmej a miesto ešte nájdete. Voda čistá,veľmi teplá (august). Východ slnka je z mora, západ do kopcov
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela