02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie ~ Recenzia hotela Riadh Palms (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Riadh Palms ★★★★
Tunisko / Sousse
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na tento hotel som mala dost vysoke ocakavana. Zaplatili sme za pobyt dva tyzdne pred odletom, co bola obrovska chyba, pretoze potom cena zacala rapidne klesat. Uz nikdy viac tak zavcasu za dovolenku nezaplatim! Iba naozaj last minute maximalne tri dni pred odletom!.Pre 4 ludi sme tym padom vela prerobili, vyse 400 eur :(!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Blízko mora
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kvalita ubytovania- jednym slovom hotel uz ma svoje najlepsie casy za sebou. My sme nemali velmi modernu izbu, dokonca ovladac od TV bol na kauciu, ani sme ho za cely cas nevyuzili. Mali sme zaplateny vyhlad na more, dali nam sice vyhlad na more, ale akusi kuticu bez balkona:). Co bola zamestnanecka izba. Samozrejme, ze sme to na druhy den rano reklamovali a inu izbu sme dostali az v poobednajsich hodinach. Celkovo je to obrovsky rezort- nikdy viac do takeho kolosa- neskutocne fronty na jedlo, na vytahy, na salky, na pohare atd.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby hotela Najslabsie animacie co som doteraz zazila- take za pat korun...4 asi tuniski animatori hopkali, skakali aj pre deti, aj pre dospelych. Take scenky ako na ZŠ. Diskoteky ziadne, fitnes si dcera doslova vydupala aby jej otvorili :). Sklamanie po vsetkych strankach.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadna
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava ma teda riadne sklamala. Ked som bola pred tromi rokmi v Egypte, cuduj sa svete, nemala som ziadne zaludocne potiaze a vyber jedla bol neskutocne obrovsky! Rozne ala carte, pestre a roznorode jedlo na neuverenie, v Egypte sme potrebovali aspon 4 zaludky:). V tomto hoteli sklamanie- opakujuce jedlo, zmrzlina bola v ponuke za cely pobyt asi trikrat ,aj to len na veceru, nie kazdy den poobede ako v inych hoteloch. Poobednajsi snack pozostaval iba zo zohrievanych palaciniek, a z tazkych sisiek, nonsens! Ranajky bez krupicnej kase, ryze v mlieku, syry a jogurty nechutne, jeden druh salamy...obedy jednotvarne, opakujuce, z ovocia len najcastejsi melon, ktory bol naozaj dobry, cerveny, aj biely, potom sem- tam hrozno, broskyne....zakusky velmi slabe...Jedine co mozem vyzdvinut, ze zatial alkohol v ramci all inclusive so som uz absolvovala v Turecku, v Egypte, v Bulharsku, v Grecku, tu bol najkvalitnejsi...cervene a biele vino z flase, ziadne sudove, kysle...aj whisky, gin, vodka mi chutila.... celkom kvalitne destilaty
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž Plaz je naozaj topka. Celkom velka, jemnucky skoro do biela piesok, jemny ako prasok do peciva. More ciste a teple, ale kedze kazdy den boli velke vlny, casto sa zamutilo od travy a rias. Moc sa plavat v mori nedalo kvoli vlnam. More je idealne pre deti, dlho plytky vstup do mora. V bazene hlava na hlave, dost tepla voda, ktora neosviezila. Posledny tyzden prisli hostia z Alzirska, cize sama arabka zahalena v burke v bazene, v mori. Do toho hotela uz nikdy viac,ani zdaleka to nema na ****. Slabsie tri hviezdy. Uzili sme si dvojdnovy vylet na Saharu...a peknu plaz s kazdodennym omocenim v mori...deti padak....to je asi vsetko.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ala
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela