02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Nahrawess Boujaafar (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je priamo na plaži a priamo v centre. Z druhej strany je rušná ulica. Na bazar do mediny je to na skok. Vhodné pre tých, čo majú radi aktívnu dovolenku, nakupovanie, rušný život. Asi 100 m od hotela je zastávka turistického vláčiku, kočov s koňmi, mámestie kde býva kultúrny program, nákupné stredisko AHLA s pevnými cenami, lekáreň.... Ostatné podstatné je do 500 m, takže je všetko po ruke. Ostatné hotely sú len ďalej od centra. Treba taxík. Ale ten je lacný. Po meste stojí 4 TND asi 2 EUR. Super nákupy, akože značkové veci tu kúpite všade. Hodinky za 7-10 TND, okuliare 10-15 TND, tričká do 20 TND ale viac im nedávajte. Musíte zjednávať. Treba aj odísť, budú vás ťahať spať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ani nie starý ani nový, taký stred. Izby zariadené jednoducho, účelne s balkónom. Koberec, nastaviteľná klíma, kreslá, vaňa, wc samostatné, tlefon, radio, TV/SAT, sušič vlasov...
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme AI, lehátka, slnečníky, matrace a osušky zadarmo na pláži aj pri bazénoch. Trezor na recepcii zadarmo, internet za poplatok. Zmenáreň na recepcii non-stop, majú všade rovnaký kurz bez poplatkov. V hoteli je SPA centrum - masáže, vírivky za poplatok. Masáž je dosť drahá 20 min/30EUR. Bar s vodnými fajkami, nočný bar 2x, bar pri bazéne a bar na pláži. Upratovanie v pohode, nechajte im na posteli 1 TND/0,7EUR a prinesú vám aj kvety.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel má 2 bazény a vlastnú pláž. Videl som tam aj stolný tenis a volejbal na pláži. Večer sme si v bare robili disco mi, inak nič. Odporúčam výlety na pirátsku loď, karavanu s ťavami a štvorkolky. Je to dobré a lacné. Kúpili sme ich u delegátky ale ponúknu vám ich aj na pláži a lacnejšie. No, musíte zjednávať. Tak ako všade. V podstate su seriózny.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava super. Veľký výber. Hlavne zelenina a ovocie či už surové alebo všemožne upravené a plnené všetkým možným. Veľa zákuskov, torty, cestoviny. Len by som privýtal viac masa. Nápoje na AI dobré, cola, fanta, bonaqua...pivo, vino všetko flaškové a mohli sme si ho brať aj na izbu. Z tvrdého odporúčam BOCHU s kolou pomer 1:2. Je to ich pálenka asi z fíg. Inak si možete dať gin, vodku, whisky, Thibarine (ako becherovka(...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je v pohode.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela