02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Návrat po dvoch rokoch ~ Recenzia hotela Movenpick (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Návrat po dvoch rokoch
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
No...v Tunisku asi najlepšie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Skvelá. Priamo na pláži, blízko do mesta s možnosťou nákupov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je krásny, izby priestranné a čisté. Pozor na minibar - platí sa (a v niektorých prípadoch aj keď z neho nečerpáte) Výhľad do rušnej ulice (bez príplatku) nie je až taký zlý. Práve naopak, je celkom zábavné sledovať život domácich. Občasný výpadok funkčnosti výťahu vás otrávi, hlavne keď bývate na 7. poschodí. Ale architektúra a priestory hotela sú naozaj krásne.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Toto je kameň úrazu v Tunisku. Zrejme špatný manažment, lebo jeden či dvaja čašníci v kaviarni s terasou nemôžu stíhať, ani keby sa roztrhali, preto sa vyzbrojte trpezlivosťou a lepšie objednať dva drinky naraz. O čistote bazéna, či okolia bazéna sa nedá ani hovoriť. Bola som veľmi sklamaná, keď sme ráno na stolíkoch pri lehátkach našli špinavú šálku od kávy ešte z predchádzajúceho dňa, plný popolník, šupky z banána a po zemi rozhádzané kôstky z ovocia. Tak sme si upratali, lebo nebolo nikoho, kto by to urobil. Ale keď som pri lehátku stúpila do niečoho, čo sa podobalo na lekvár, to som už žiadala prvého okoloidúceho zamestnanca, nech s tým niečo robia. Urobili, ale na druhý deň to isté. Skrátka neporiadok, neporiadok a neporiadok. V bazéne kamienky a piesok, čo tiež nie je príjemné. Služby...škoda že nie je hodnotenie 0.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadna zábava ani šport. A tá slečna, čo sa snažila predcvičovať vodný aerobik, si tento zrejme zmýlila s tancom pri tyči. Bolo to hrozné a trápne. Ešte že sme boli dobrá partia a o zábavu sme sa postarali sami.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava dobrá, dá sa povedať, že aj pestrá (aj keď... kto bol v Turecku, ten sa z toho nezblázni)Výber z domácich (odporúčam) aj európskych jedál. Občas si kuchár zabudol soľničku, a nájsť ju na stole bolo tiež umenie, ale inak fajn, najedli sme sa do sýtosti. A všimla som si, že muži na večeru nenosia dlhé nohavice, ako bolo avizované. Pred dvomi rokmi nikoho v krátkych nohaviciach na večeru nepustili. Teraz v pohode.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je krásna. Biely piesok, more azúrové, teplé, s malými vlnkami. Ale strašne veľa medúz. Nepríjemné, ale prežili sme.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Slávka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela