02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia hotela Movenpick (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tento hotel by už asi nemal mať 5 hviezdičiek, lebo je len hanbou svetoznámej siete hotelov Movenpick. I napriek tomu, že tento hotel v Tunise je perfektne vybavený, čistý a pomerne honosný, jeho úroveň veľmi ponižuje klientela ruských a alžírskych neukáznených a nekultivovaných turistov, ktorých tam bolo takmer 95%. Pre týchto turistov neplatia v tomto hotely žiadne zásady slušného správania a spoločenského bontónu a úrovne, ktoré sú pre sieť hotelov Movenpick charakteristické. Pre nich neplatí žiaden "DRES CODE" pri večeriach ani žiadna úroveň stolovania a stravovania. V jedálni sa správajú doslova ako dobytok a nepoznajú zásadu slušnosti čakať na jedlo do poradia. Jednoducho sa v trepú k bufetovým stolom ako prasce k válovu a nezaujíma ich, že tam slušne čakajú v rade aj iný hostia. Tento kedysi vychýrený hotel oplýval turistami z Nemecka, Anglicka, Talianska a pod., ktorý dávali tomuto hotelu punc vysokej úrovne a štandardu. S týmto sa tu žiaľ už v súčasnosti nestretnete.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela je výborná a je takmer v centre mesta. V okolí je veľa obchodíkov, kde sú veľmi ochotný obchodníci.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie v tomto hotely je na veľmi slušnej úrovni, len sa nedajte nalákať na obrázky izieb, ktoré prezentujú cestovné kancelárie v ponuke. Izby STANDART sú veľmi maličké, takže ak chcieť izbu s prístelkou, radšej si priplaťte za iný typ izby. Internetové pripojenie WIFI je funkčné aj na izbách, len je veľmi pomalé. S dopĺňaním instantnej kávy a čaju nerátajte, hoci je to v popise k hotelu uvedené ako samozrejmosť. Na varnú kanvicu na izbe sa môžete len prizerať. Upratovanie izieb sa realizuje ako sa im zachce! Zbytočne sme zapli pri vchode do izby svetlo s nápisom UPRATAŤ, z 12-tich dní neprišli upratať a vymeniť uteráky 3x !
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vzhľadom na opísanú klientelu sú služby na typ tohto hotela na priemernej úrovni, lebo ani vedenie a personál hotela si nevie poradiť so správaním ruských a alžírskych turistov.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na zábavu v tomto hotely zabudnite. Žiadne animačné programy, žiadne spoločenské akcie, len otravný, hlučný a opilý turisti v nočných baroch, ktorý po nociach a nad ránom hlučne pochodujú po chodbách hotela. Okrem fitness zariadenia v tomto hotely žiaden šport nehľadajte. Na pláži nájdete len volejbalovú sieť, ktorá je v tvare písmena "U"
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Čo je úplne necharakteristické pre sieť Movenpick je stravovanie v tomto hotely. Pripravte sa na to, že počas celého pobytu budete vidieť na bufetových stoloch to isté a to na raňajky, obedy a taktiež na večere. Čo bolo úplne zarážajúce je fakt, že v tomto hotely pripravujú niektoré jedlá z mrazených polotovarov ako napríklad kuracie nagetky, rybie prsty atď. Jedinou pozitívnou záležitosťou bolo, že na raňajky podávali výlučne len čerstvé nápoje z pomarančov, citrónov a jahôd. Zákusky každý deň tie isté a len veľmi biedna ponuka. Personál v jedálni bol až na niektoré výnimky dosť odmeraný a neochotný. Celkovo sa pripravte na to, že ak sa chcete aspoň trochu najesť, tak choďte do jedálne medzi prvými, lebo potom už nájdete v ponuke len rozrýpané zbytky.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž celkom čistá, len problém je z ležadlami, lebo keď si neobsadíte miesto skoro ráno, tak nemáte šancu na miesto na pláži. to isté a možno trochu horšie je pri bazénoch. Stredozemné more je v tejto časti pomerne bujné, ale všetko závisí od vetra a počasia. Pokiaľ nefúkal vietor, tak more bolo ako jazero s teplou vodou a množstvom medúz !!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela