02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna Dovolenka ~ Recenzia hotela LTI El Ksar Resort & Thalasso (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna Dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
V h. El Ksar sme prežili prekrásnych 8 dní, a hoci som mala spočiatku obavy, ukázali sa ako zbytočné. Hotel aj jeho služby sú na veľmi dobrej úrovni. Hoci je hotel veľký, nepôsobí mohutným dojmom ako kolos plný turistov. Práve naopak. Očaril ma svojou útulnosťou, krásnou arabskou architektúrou - hneď pri vstupe vchádzate cez krásnu medenú tepanú bránu do recepcie s fontánou - ako v paláci z Tisíc a jednej noci. Hotel má niekoľko krídiel, medzi ktorými je smerom k moru bohatá tropická palmová vegetácia, v tieni ktorej sú ukryté bazény, množstvo terás s občerstvením, kde si každý nájde svoj kútik.Ja som sa tam s malou vedela "premotkať" aj celé poobedie, keď sme sa chceli trošku ukryť pred slniečkom a oddýchnuť si od pláže, ale na izbu sa nám nechcelo. Aj vďaka týmto zákutiam máte pocit, že hotel nie je preplnený a každý má dostatok súkromia pre seba. Rada sa sem v budúcnosti vrátim práve pre jeho útulnosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel má výbornú polohu, leží neďaleko centra Sousse, ale do vedľajšieho Port El Kantaoui je to len cca 3km, čiže sa tam tiež dá ísť pozrieť miestnou dopravou, resp. taxíkom, čo sme aj využili a boli si pozrieť miestny prístav a starú medinu. Tu sa dá výborne nakúpiť nejaký ten suvenír domov - v obchode sa treba jednať, ale sú aj obchody s pevne stanovenou cenou. Takže sme v priebehu 8 dní navštívili obe letoviská.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie slušné, čisté, aj keď trošku starší nábytok, ale vraj na novú sezónu sa majú všetky izby rekonštruovať. Upratovanie každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel má výborné služby, personál je ochotný a úslužný, malá pozornosť vo forme bakšišu však nikdy nie je na škodu, potom pre vás spravia aj nemožné..
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Počas našej dovolenky prebiehali stále animácie a program, malá si to ešte tak neužila, ale väčšie deti sa vybláznili. Páčil sa nám aj Jungle Park pred hotelom, čo je tropický park s rôznymi preliezačkami, prekážkami a atrakciami pre deti aj dospelých. My sme sa tu boli aspoň pozrieť na prechádzku, na tie atrakcie veľmi nie sme, ale tí, čo majú radi trošku adrenalínu, si to užili.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola bohatá, stredomorská kuchyňa aj miestne špeciality, vždy sa dalo vybrať,za tých 8 dní sa nám to nezunovalo, dalo sa vybrať aj pre malú. Nakolko je tu dostatok reštaurácii a barov aj pri bazéne, nie je na stravu rad ani tlačenica, pokojne sa prestravujete počas celého dňa aj na pláži a pri bazénoch, nemusíte chodiť stále do hlavnej budovy.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je priamo na pláži, pláž je čistá, jemný piesok s pozvoľným vstupom, dostatok slnečníkov a lehátok. Na pláži je all inclusive bar s nápojmi (aj pivo a alkohol)a občerstvením (pizza, sendviče, šaláty, grilované špeciality..) More bolo vyhriate (september), len poobede bol silnejší príliv a vlny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Nora
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela