02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Recenzie hotela Karawan (3*)

Hotel Karawan (3*)
Celkové hodnotenie: 3.8 zo 6   starstarstarstarstar-blankstar-blank
Počet hodnotení: 14
Dátum pridania recenzie: 31.07.2014
V celku sa mi pobyt páčil, ale neviem, či by som sa ešte raz vrátil do toho istého hotela... Kvôli hygiene... Pláž bola úplne v pohode, more super, len škoda tých vĺn, keď sa rozfúkal vietor. Personál bol ochotný až na pár jednotlivcov,...
horší priemer
Hodnotenie: 2.2 starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 31.07.2014
Pred odchodom na dovolenku sme si na hotel prečítali mnoho recenzií. Niektoré vyslovene negatívne, iné zas naopak, pozitívne. Na dovolenku sme odchádzali s malou dušičkou, ale dnes sa prikláňam skôr k tým negatívnym príspevkom
Hodnotenie
Hodnotenie: 5.4 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania recenzie: 10.06.2014
Nemôžem nič vytknúť.
Hodnotenie
Hodnotenie: 5.6 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania recenzie: 29.04.2013
v pohode
Hodnotenie: 4.6 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 10.02.2013
celkom dobra dovolenka .Do Tunisu chodim uz niekolko rokov,hotely oznacene 3* a4 su dobre ak nieste narocny.Ja som vacsinou spokojna.Tuto krajinu odporucam
Dátum pridania recenzie: 13.07.2012
Super hotel veľmi sa mi tam páčilo a určite sa tam ešte vrátim.
Super Dovolenka
Hodnotenie: 5.0 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 11.07.2012
Hotel je super každý večer je tam Dico do 23:00, hotel je vhodný pre rodiny z deťmi. V Tunisku som už po 12-krát a hotel Karawan je asi najlepší :-)
Výborná dovolenka
Hodnotenie: 5.7 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania recenzie: 19.08.2011
Výborná dovolenka. Treba sa trochu zžiť s domácimi ľuďmi, aby sme mohli objektívne posúdiť kvality.
Katastrofa!!!
Hodnotenie: 1.2 starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 15.08.2011
Ubytovanie katastrofa. CK by tento hotel mali zrusit z ponuky.
Dátum pridania recenzie: 25.07.2011
Hotel nestojí ani za jednu hviezdičku !!! stará budova ako sa to postavili tak to tam stoji dodnes. WC špinavé škaredé proste Bleeeee
niečo hrozné
Hodnotenie: 2.0 starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 07.01.2011
annava
Hodnotenie: 3.4 starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 17.09.2010
nočná mora
Hodnotenie: 3.2 starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 05.09.2010
Dátum pridania recenzie: 31.12.2009