02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

jednodňovy hotel ~ Recenzia Hill Diar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:jednodňovy hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Potvrdzujem Monikine hodnotenie. Je to hotel kde okradli dve poschodia budovy najvzdialenejsej od recepcie. My sme patrili tiez medzi tych "vyvolenych" Najhorsie je ze miesto toho aby delegatka spolocnosti: Tiptravel, Tatratour a Koala tour a este neviem, kto je v tom zoskupeni miesto toho, aby zasiahla uz pri prvej kradezi, tak to tutlala. Az ked som sa zacala nahlas stazovat, pri dalsich ludoch tak sme zistili, ze kradeze tam prebiehali 2 tyzdne!!! Viete si predstavit ten strach, ci Vas tam niekto pre peniaze aj nezabije ak ho nachytate kradnut v svojej izbe! To uz potom nebola dovolenka ale peklo!!!Delegatka nezakrocila, nikoho neupozornila, ze sa take nieco deje!! Este, ked sme jej povedali, ze dame upozornenie na informacnu nastenku CK, tak nam to zakazala! Nechapem preco sme netrval na zavolani policie a dali sa presvedcit, ze aj tak sa nic nevysetri. A ked sme delegatke chceli odovzdat pisomne hlasenia, tak sa nam vsetkym vyhybala a ked sme ju stretli pri odchode, tak nam povedala, ze na vyjadrenie ma 3 dni, ze nic nepodpise. Dobre premysleny tah. Vraj jedna z najlepsich delegatok v CK, tak mi bolo odpovedane na moju reklamaciu. Nechapem ako SACKA mohla dat tejto CK take ohodnotenie za minuly rok. Je to aj moja chyba, ze som aj im nedala vsetku fotodokumentaciu a nepostupila som to na riesenie na SOI hned. Riesila som najskor s CK. Keby sme to hned vsetci zacali riesít, tak by aj CK doraznejsie zvazovali vyber hotela a aj delegatov! Musim zalezitost riesit asi sudne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
OK
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ako pisala vyssie tak nas okradli. Pritom az potom som pochopila preco na dverach je kopanec preliaceny, asi to nebolo rozkokosenymi hostami. Takisto aj zamok balkona som si myslela, ze bol vylomeny lebo nejaky host sa vymkol. Inac by bola izba OK. AKurat hradzavy kohutik v kupelni. Nevhodne pre zdravotne postihnutych lebo sme byvali na 4 poschodi bez vytahu! Darmo bol na vstupe hotela straznik, ked od plaze mohli domorodci po areali hotela aj tancovat! Nefungovala riadne klimatizacia a v case najvacsieho tepla ako aj v noci, ked ju clovek potreboval pre spanok bola centralne vypnuta. Nehovoriac, ze loby nebola klimatizovana a ani vacsia cast jedalne, len mensia cast a to len niekedy ( podla dolezitosti pritomnych hosti! Vecer vonku strasne smrdel kanal.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pesonal neochotny. Deti klamali, ze nemaju colu, ked sli same. Samozrejme po kradeziach som ich uz nikde same nepustila. Nefungoval bar pri bazene, ktory mal byt aj pre plaz. Nehovoriac, ze dodnes som neprisla na to preco pivo capovali do plastovej flasky a potom Vam hnusne teple nalievali do poharov. Vlastne teraz som na to prisla ked to pisem. Asi chceli aby sme necerpali AI, ale kupovali si sklenene flasky piva, co uz nebol AI! Mohla by som o tom pisat roman, co sa dialo v bare, skoda len ze som si tuto cinnost nenakrutila. Bola by to komedia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tak tu musim povedat, ze zahranicny animatori sa snazili a dokonca nemozem zle slovo povedat ani na slovensku animatorku. Keby cely personal hotela a delegatka podavali taky vykon ako oni, mohla som tu pisat velmi peknu recenziu. A dakovat CK za odborne odvedenu pracu a tesila sa na dalsiu dovolenku s nimi. Myslim, ze toto nebol jediny problemovy hotel CK. Videla som staznosti aj v incyh destinaciach. Kto mal v CK vyber hotelov na starosti velmi zlyhal, ked som bola v CK tak pani tam skoro plakala.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dalo sa najest. Nebolo to 100% ale chapala som, ze je to 3* hotel. Ale ta hygiena!!!!!! Umyvali plastove pohare!!! Nedostatok priborov alebo tanierov a to hotel nebol velmi vytazeny, lebo bol ramadan.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Velmi mala. Spinave odpadky okolo plota, na jej konci boli rury akoby vyustenie kanala z hotela!! Nehovoriac, ze vedla bola mestka " plaz". Co u nas by sme nazvali skladkou odpadu. Ked som videla ako domorodci tam chodili umyvat kyble asi z farby, tak bolo cloveku na vracanie. O lehatkach bolo popisane v predoslej recenzii. Nehovoriac o tom, ze chlap, ktory mal asi na starosti plaz ( lebo tam cez den stal a o 17:00 nas vyhanal odtial z lehatok -to tiez bola uroven), tak nam kradol obsadene lehatka rano ked sme odbehli na ranajky pre hosti bez AI-ktori mu za to davali peniaze do vacku!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Zoja
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela