02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia Hill Diar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo dovolenku hodnotím pozitívne. Ak ešte niekedy navštívim Tunisko určite sa rozhodnem pre hotel Hill Diar.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha priamo na pláži v krásnom prostredí. V blízkosti hotela nákupné centrum Palms.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie na trojhviezdičkový hotel bolo super. Pekná izba. Krásny výhľad na more (za príplatok) Hotel je po rekonštrukcii, odporúčam preto neprikladať veľký význam recenziám starším niekoľko rokov. Myslím že rekonštrukcia prebehla v roku 2011 po sezóne.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie na izbách každý deň. Občas bolo upratovačke nutné pripomenúť chýbajúce uteráky alebo toaletný papier. Barmanov a čašníkov netreba hodnotiť všetkých rovnako. Niektorí boli fajn z iných som mala pocit že ich svojou prítomnosťou obťažujeme.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Možnosť hrania volejbalu každý deň. Každý deň rovnako aj aquaerobik s našimi animátormi. Obľúbený bol u všetkých vekových kategórií. Možnosť parašutu- super zážitok.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ponuka bola zatiaľ najslabšia akú som zažila, ale netreba zabúdať že ide o trojhviezdičkový hotel. Neočakávajte preto bohaté švédske stoly. Ale vždy bolo z čoho vyberať. Raňajky klasika ako všade inde. Ponuka čajov, kávy, kakaa. Množstvo bagiet, koláčov, džemov, taktiež vajíčka. Saláma ale iba jeden druh a vraj nie moc dobrá. Syr podobne.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More, hlavne ktorému chodíme na dovolenky, vás určite nesklame. Nádherne modré, ako z katalógu. Doobeda vlnky malé, poobede už o čosi vyššie. Pláž každý deň čistená. Veľmi pekná. Staral sa o nás domáci Ali. Vedel vyhnať dotieravých predavačov a čo sme ocenili najviac bolo že každý deň nám obsadil miesto na pláži bez toho aby sme vstávali o 06.00 hod. Bez toho aby sme mu museli za to platiť. Robil to automaticky. Dali sme mu dináre až na konci pobytu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:lola
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela