02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Už nikdy viac! ~ Recenzia Hill Diar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Už nikdy viac!
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadny oddych, žiadny pokoj,len strach čo bude zajtra.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dalo sa.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba nebola zlá, no služby, ktoré poskytli vrámci hygieny ani zďaleka nesplňala normy 3-hviezdičkového hotela. Jedáleň samá špina a na podlahe niekoľkodňové zvyšky rôznych jedál.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Lenivá, neochotná obsluha. V katalogu je uvedených 6 fungujúcich barov. Videli sme otvorené len dva a jeden z nich nemal nikdy žiadne zásoby. Takže celé all inclusive čo sa týka nápojov, spočívalo v obsluhe v jednom bare pre všetkých návštevníkov, a bar otvárali až o 11 hod. Upratovanie - to asi ani nevedia čo je. Osušky nevymieňali, toaletný papier bol luxusom, jednoducho ako ste si ráno izbu nechali, tak ste si večer našli. Vzniknuté problémy na izbách ako vyrážanie kanalizácie nemali záujem ani riešiť, a ľudia všetko zachytávali uterákmi. Centrálnu klimatizáciu personál samovoľne vypínal. No a v jedálni sa neobťažovali ani dokladať pokrmy. Ak sme si nevybojovali jedlo v prítomnosti domácich, nič sa nám neušlo. A hygiena príborov, šálok a pohárov...no coment.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Sem tam niečo pre deti, ranný aerobik vo vode, a večer hodinové pustenie hudby a trápne vyzývanie do tanca. To bolo všetko.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Že " ALL INCLUSIVE", žartujete? Tento hotel absolutne nespĺňa štandard 3-hviezdičkového hotela ani zďaleka! Žiadna obmena jedál, celé dni rovnaký zákusok len denne iná poleva na ňom. A nápoje? Market to istil. Všetci dovolenkári sme si museli kupovať nápoje, pretože personál nebol ochotný poskytnúť ani vodu do flašiek pre malé deti. Stravovacie návyky domáceho obyvateľstva, ktoré tvorilo 90% klientely hotela sa dá prirovnať k zvieratám. Naberanie jedál rukami, sácanie do iných dovolenkárov a boj o jedlo, hlučnosť, nekultúrnosť, agresivita a utieranie sa do obrúsov bolo pre nich samozrejmosťou. Jediný, kto tam nezvádzal boj o jedlo boli mačky, ktoré vylizovali taniere v jedálni, keď lenivý personál neurobil základnú hygienickú povinnosť po stravovaní návštevníkov.Ich prechádzky v jedálni počas našej konzumácii bolo tiež samozrejmosťou. Tunisania nám ukázali svoju kultúru a hygienu...
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Malá pláž, malý bazén plný domáceho obyvateľstva a ich hlučných a nekultúrnych detí. Bežnou každodennou atrakciou bol o jedenástej hodine prechádzajúci traktor so smradľavou vlečkou, ktorý kľúčkoval medzi ľuďmi na súši a vo vode. Ukradnuté lehátka a naše odhodené veci boli samozrejmosťou. No a plážový boss bral úplatky za púšťanie cudzích ľudí do areálu našej hotelovej pláže. V katalógu sú len pekné foto.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela