02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

NAJHORSIA DOVOLENKA!!!!!!! ~ Recenzia Hill Diar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:NAJHORSIA DOVOLENKA!!!!!!!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tento hotel neodporucame nikomu. CK nas absolutne neinformovala o fakte, ze klientelu hotela tvoria z vacsej casti domorodi ludia (90%), ktori maju absolutne ine stravovacie navyky a chovaju sa ako PRASATA najvacsieho razu (napr. naberanie stravy zo spolocneho rautu rukami, v lepsom pripade priborom, ktory ale olizu a vratia spat, aby si s nim dalsi nabrali; napadanie turistov pri odbere jedla; kazdy den - hotove preteky o jedlo; hygienicke navyky ziadne - spolocne toalety v katastrofalnom smrade a stave; v areale najdene dve pouzite striekacky; jediny bazen bol denno denne preplneny miestnymi a odevami :-))) Trava v areali hotela zoschnuta, obsypana vselijakymi odpadkami, vobec nezodpoveda prezentovanym fotkam na internete!!! a navyse - vsade su otravne macky
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
OK
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
priemerne, avsak: - ziadna TV na izbe, ak si ju vyziadate, podotykam za uplatok, tak dostanete malu TV s uhloprieckou cca. 30cm, kde naladite 5 zrnitych arabskych programov, kde davaju v kuse spravy, a jeden rusky program, typu stv 2 - v kupelni nam vytekala voda zo zachoda, mali sme tam vzdy cca. 1 cm vody, okolo vane vsade plesen - menit izbu bolo bezvyznamne, pretoze po rozhovore s ostatnymi nasincami to bolo takto vsade (+ jeden pripad vytekania vane az do izby, a svaby)
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
:))))) ha ha ha - izby nepoupratovane, menia len rucniky (niekedy zabudnu) - pitna cista voda, bola k dispozicii az od 10:30 hod (pri horucavach 40C), a to iba v jednom otvorenom bare vnutri hotela, kde pracoval panko slimacou rychlostou a na vsetko mal cas - popis sluzieb absolutne nezodpoveda realite: zo vsetkych 2 barov bol cely pobyt plne k dispozicii akurat uz hore spominany bar, kt. bol od plaze vzdialeny cca. 130m a od bazena cca. 40m, pool bar bol otvoreny az 2 dni z 8, a to len na kratku chvilu, kde ste dostali tak akurat teplu kolu. Na plazi je bar, kt. ale nespada do all inclusive, a ak si tam date pivo, dostanete ho teplucke v plechovke, v prepocte na euro - 1,40 EUR. - pivo v jeden den absolutne nebolo, a nikoho z personalu to netrapilo - v restauracii sa vzdy cakalo na taniere, pecivo, vajicka, vodu, salky atd. a ak ste sa dockali, nastal obrovsky boj o prezitie, nam sa podarilo vzdy ulovit tak akurat melon, nakolko je to pod nasu uroven, sa zapojit do valky o jedlo - je chore, ak si dovolenkujuci clovek musi rano privstat, o 5 hodine, aby utekal na plaz a rezervoval si tam lehatko. S lehatkami obchoduje clovek menom Ali, kt. sa stara o plaz a lehatka.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
sport - ziadny zabava - animatori :)), ktorych cely den nevidite, tzn. ze pocas celeho dna nie su ziadne animacie, vyjma aqua aerobiku, kt. trva 1 hod., najblizsia animacia sa kona az vecer hudbu na plazi zapnu tak okolo 11 hod, a to iba na dve hodiny, pocas aerobiku. az do vecera si hudbu neuzijete!!! VSADE TICHO a PLAC!!!
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
viz. hore uvedene, totalny kazdodenny boj o zivot, kto si co chyti... maso - 3cm kosticky, kt. maju po oboch stranach klby.... zeby kuracinka?? a to sme mali kolegu masiara, kt. maso do ust vobec nedal. kazdy den jeden a ten samy kolac, palaciniek sme sa nedockali aby sme prezili, chodili sme do miestneho supermarketu na nakup pitnej vody alkohol - tu vam naleju akurat miestnu vodku, vino a pivo.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
spinava, samy domorodec - MIESTNE KUPALISKO!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Miroslav, Peter, Andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela