02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Dobra dovolenka. ~ Recenzia hotela Skanes Serail (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobra dovolenka.
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Treba si uvedomit, ze pri kupe pobytoveho zajazdu do Tunisu sa z Europy presuvame na Africky kontinent, kde su ine zvyky, ini narod, nez sme my, preto netreba mat prehnane naroky, pokial samozrejme neplatite za dovolenku viac ako 1000eur na osobu. Ak tam cestujete s tymto vedomim, da sa tam zazit velmi prijemna dovolenka za pomerne maly peniaz. Celkovy dojem je vzhladom na nie vysoke ocakavania velmi dobry. Nic nam tam nechybalo, okrem tuzby po cistom mori a makkej plazi. Pokial nemusite, nevychadzajte mimo rezorty, Tunisko je fakt spinava krajina. Ak ste si uz tento zajazd zakupili a citate negativne recenzie, nezufajte, zavisi to od navykov a ocakavani danych recenzistov. Nam bolo velmi dobre :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela je velmi dobre strategicky vyriesena, nakolko sa nachadza len par minut od letiska a v strede medzi mestami Monastir a Sousse, co umoznuje velmi dobru dostupnost do tychto miest ci uz za nakupnymi alebo inymi moznostami.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie v hoteli bolo bezproblemove, az na to, ze pokial pricestujete skor nez o 12tej, tak musite cakat na uvolnenie a upratanie izieb. (nie vsak kazdy dovolenkar) Izby boli ciste, stale upratane a za maly baksis budete mat denne aj ciste uteraky. Vrele odporucam izby s vyhladom more/bazen, ktore su udrziavanejsie a kde vam vyhlad na more nekazi nie velmi pekne a miestami rozostavane okolie hotela. Izby su velke a priestranne, vybavene centralnou klimou, ktoru si ale mozete lubovolne nastavit alebo aj vypnut. Kupelna velka, vybavena vanou, susicom na vlasy, velkym umyvadlom, zrkadlom a toaletou s dostatkom toaletneho papiera, pre pripad, ak niekoho postihne typicky tunisky syndrom "cistoty" :D
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Sluzby hotela boli na celkom dobrej urovni, recepcni boli ochotni a za usmev spravili aj trochu viac, nez za normalnych okolnosti, takze na vybavovanie akychkolvek veci odporucam stale posielat nezne polovicky :) Personal v bare a restauracii bol velmi ustretovi a ked iim date nejaky ten TND, tak vam vyzdobia stol a budete ho mat kazdy den rezervovany len pre vas. Stalo sa nam ale, ze sme narazili aj na jedneho nie velmi prijemneho casnika, ktory nam doslova bral nedojedene jedlo z pred nosa a nasledne tahal dole aj obrus. Ale to sa velmi rychlo a lahko da vyriesit presunom do reviru ineho casnika :) Hotel poskytuje na plazi aj pri bazene lehatka a pevne slnecniky zadarmo, uteraky su za poplatok, preto je potrebne prisniest si svoj, ak nechcete lezat na tvrdom. Hotelovy bazen bol cisty, udrziavany a ponukal voci moru prijemne osviezenie. Najlepsie je zdrziavat sa v nom doobedu, nakolko poobede bol plny domacich pocestnych ....
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Moznost sportoveho vyzitia vdaka animatorom, volejbalovemu ihrisku, tenisovemu kurtu, futbalovemu ihrisku a samozrejme roznych vodnych aktrakcii bola dobra.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola skvela. Denne bol velky vyber roznych masitych aj bezmasitych jedal, salatov, dokonca sa snazili varit aj polievky. Ranajky boli vpodstate stale tie iste s varenymi vajickami, lecom, prazenicou, roznymi croissantami, salamou, syrmi, lekvarikmi a samozrejme ovocim. Obedy rozmanite s vyberom priloh ako zemiaky, ktore robili neskutocne dobre, cestoviny, ryza, cuscus (bohuzial len raz za pobyt). Stale bol dostatok bravcoveho masa na rozne sposoby, morcacieho a kuracieho maska ale aj ryb alebo morskych priser :) Zeleniny varenej a samozrejme aj surovej v podobe roznych salatov bolo habadej. Velmi velky uspech mali ich kolaciky, ktore boli neskutocne uzasne, zmrzlina a vzdy cerstve ovocie. Od ranajok az po veceru boli na vyber napoje rozneho druhu, ktore samozrejme boli dost presladene. Ale nebol problem zriedit ich vodou. Od 10tej bola moznost vybrat si aj alko napoje v prilahlych baroch. Jedine, co by som ale vytkla, boli nie velmi ciste pohare, preto by som odporucala priniest si svoje, aj ked sa jedna o 4-hviezdickovy hotel.
Pláž:
Plaz mala velmi krasny biely piesok, ktory bol ale bohuzial pred vstupom do mora ubity na kamen, nakolko si z plaze domaci casto robili runway.... More tiez bepatri k nacistejsim, co ale hotely ovplynit nevedia. Dalo sa v nom ale uzasne lenosit, lebo hodne metrov bolo len po kolena a bolo viac nez teple. Skoro ako termalny pramen :) Vytkla by som este to, ze ako na plazi, tak aj v mori a dokonca aj bazenoch je v poobednajsich hodinach viac domacich ako turistov, nakolko v Tunise je zvykom ponuknut tieto pozitky hocikomu, kto sa zastavi....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela