02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Riviera (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenka v Tunise bol risk, ale stál zato. Po prečítaní recenzií sme odchádzali s malou dušičkou a na všetko pripravení. Úprimne by som tento hotel odporučila každému.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Transfer cca 40 minút, počas ktorého máte prvú možnosť zoznámiť sa s mentalitou a prostredím, rozdielnym samozrejme.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je nádherný, má ich typickú architektúru, priestranný a každý si nájde svoje miestečko, či už na drink, alebo len posed pri kávičke. Izby sú pekné, vidieť, že zariadenie nie je nové, ale necítite tam žiadnu potuchlinu, ani smrad. Je dennodenne upratovaná a čistučká (čo pre nás bolo najdôležitejšie), v podstate sme do nej chodili len pre sprchu a spať, posteľné prádlo čistučké. Odporúčam niesť si svoje osušky, lebo tie hotelové neboli stále voňavé od Lenoru:)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Čítala som v recenziách, že sa k slovákom správajú neúctivo atď. K tomu napíšem len toľko, ako sa správate vy ku nim, tak sa správajú oni ku vám. Za celý pobyt som sa nestretla s aroganciou, alebo ignoráciou, takže je to o ľuďoch samozrejme. Animácie sme mali možnosť zažiť len večer, lebo na pláži nie sú vôbec, len pri bazénoch a tie sme vôbec nevyužívali. Večerné animácie však boli veľmi vtipné a zábavné, takže máte sa načo tešiť:)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Možnosť zahrať si tenis, na pláži je množstvo atrakcií (za poplatok), každý si príde na svoje.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Za stravu by som dala aj desať bodov s hviezdičkou. Veľmi som sa jej totiž obávala, ale bola úžasná. Čerstvá zelenina, príloh neúrekom, nemáte sa čoho obávať, vyskúšali sme čo sa dalo, aj z ich špecialít a boli výborné, žiadne žaludočné problémy sme nemali, len tie kilá naviac:)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola asi najkrajšia z okolitých, žiadny problém s lehátkami, kedykoľvek boli voľné. More krásne, číre, občas s riasami, ale je to predsa more, nemožno očakávať vodu ako v bazéne! Dalo sa v pohodičke aj zaplávať dosýta, aj pošantiť s deckami. Občas tam zablúdil neporiadok z okolitých pláží, ale čistilo sa to priebežne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela