02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skvela dovolenka ~ Recenzia hotela Skanes Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvela dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bola som s 18rocnou sestrou od 4. do 15. septembra 2010. Last minute all inclusive od Horizon Travel za 389EUR ubytovanie, 509EUR na osobu so vsetkymi poplatkami. Boli sme velmi spokojne. Pocasie super, teplo, len od mora vacsinou fukal chladnejsi vietor. Ubytovanie aj strava ma milo prekvapili. Personal bol velmi mily a ustretovy.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hned pri letisku v Monastire. Priamo na plazi, ktora patri hotelu. Hluk z letiska bol minimalny, v izbe so zavretym balkonom to ani nebolo pocut. Cez den sme mali dobry vyhlad na pristavacie a odlietajuce lietadla. Hotel sme prakticky neopustili ale bol blizko aj od centra Monastiru aj od centra Sousse.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Tak ako bolo slubovane, izba s telkou a chladnickou. Pekna funckna kupelna. Fungujuca klimatizacia. Pekna hotelova zahrada. Hotel aj s fitkom, vnutornym bazenom a diskotekou. Bar aj pri bazene. Pomerne velky bazen. Prijemne prostredia aj v spolocnych priestoroch hotela.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi ochotny a mily personal. Izbu upratovali kazdy den. Vsade cisto, len taniere a pohare obcas neboli uplne ciste. Na obede a veceri casnici niekedy nestihali upratovat, prestierat a nalievat ale clovek si poradil a zobral si pribor a pohare sam.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animatorsky program od 10 do 1230 a od 1430 az do 1800: strielanie z luku, petang, vodne polo, vodny aerobic, futbal, volejbal, moznost pingpongu, ci minigolfu a ine aktivity a sutaze. Vecer vzdy nejaky program ako sutaze, scenky. Od 2300 do 0200 diskoteka priamo v hoteli aj s barom v ramci all inclusive.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola vyborna, stale bolo co jest od 0600 az do 0100 v noci. Rano cerstve croissanty, babovky, vajicka, zelenina, syr, sunka, toasty, bagety, cerealie, priamo pred vami urobena omeleta a zopar teplych jedal ako parky, plnene paradajky ci horuce jablka. Obed a vecera: vzdy kura alebo moriak, parkrat aj bravcova, bezne sa priamo pred vami grilovalo dalsie maso alebo zelenina, ryby, hranolky alebo zemiaky, ryza, vyber cerstvej zeleniny a salatov, 1 hrniec tuniskej speciality, plus v najhorsom boli vzdy spagety a cestoviny, pizza alebo bageta (bolo aj maslo). Kecup, tatarka a ine boli tiez vzdy v ponuke. Bohaty vyber aj zakuskov. Ovocie bolo vacsinou melon a slivky niekedy jablka alebo hrusky. V bare pri bazene bola poobede pizza alebo aj nejaka oblozena bageta. Bagety mali az nejak do polnoci mozno az do jednej v noci. Od 1600 do 1800 robil chlapik pri bazene palacinky. Alkohol nalievaju pomerne slaby, domaci. Velke plus je, ze vodu Vam daju aj vo flasi, takze nemate problem ked chcete ist na vylet, alebo mat stale vodu po ruke na izbe ci na plazi.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekna plaz s lehatkami, myslim ze v ramci all inclusive. My sme lezali pri bazene. Ked fukalo tak more bolo rozmutene a plne chaluh ale na cistotu plaze sa stazovat nedalo. Krasny jemny piesok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Jade
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela