02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Delphin El Habib (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:19.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
hotel je starsi,menej udrziavany,mal sice v hodnoteni 4*,ale ja by som mu pridelila iba 3*-aj to iba so zazmurenymi ocami.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel je v centre mesta,ale ziaden vacsi ruch,okrem aut a vykrikujucich miestnych je to v pohode.Dalo sa ist aj na nakupy do obchodneho centra,ci na miestny trh,ktory bol vzdialeny asi 10min.pesi. Na kazdom kroku vas otravovali poulicni predavaci,ale dalo sa to zniest,hoci ste im jasne povedali,ze NIE,stale vam nukali.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
izba bola celkom velka,mali sme balkon s vyhladom do zahrady,za izbu s vyhladom na more sa doplacalo 5 eur na den,kazdy den chodila upratovacia sluzba,ktora upratala a vymenila uteraky,tepla voda tiekla stale,co bolo fajn.Klimatizacia na pocudovanie fungovala,len bola dost hlucna,hlavne ked ste isli spat vas to rusilo.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
mali sme all inclusive,takze co sa tyka baru-alko,nealko,kava,caj,horuca cokolada,miesane drinky a dzus boli stale k dispozicii aj pri bazene.Nepacilo sa mi,ze v posledny den odchodu sme si nemohli prenajat izbu do vecera,lebo bol hotel plny,tak sme museli 10 hodin cakat na recepcii na nas neskory vecerny odlet domov!
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
v okoli bazena sa stale nieco dialo,ci uz vodne polo,vodny aerobic alebo vyucba tradicnych tancov,bolo tam viacero animatorov,ktori vymyslali rozne programy
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
vyber jedal bol pestry,dalo sa z coho vybrat,vela zeleniny,salatov,ovocia,zakuskov,palacinky,sisky,maso na rozne sposoby,hranolky,pizza,cestoviny...len sa mi zdalo,ze hoci bola ponuka jedal siroka,stale sa to opakovalo.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
plaz,ktora patrila k hotelu bola malicka,ked ste si nechytili lehatko a matrac hned rano okolo 8.hod.,tak sa vam neuslo. More bolo krasne ciste a teple. Jednu vyhradu mam,ze piesok na plazi bol spinavy od ohorkov z cigariet,vrchnakov z flias,igelit.vreciek a rozbiteho skla! No skratka bordel a spina!Mrzi ma,ze nakolko to bola sukromna plaz,nestarali sa o nu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela