02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Topkapi Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Opäť raz skvelá dovolenka - Tunisko nesklamalo. Hotel je menší, rodinného typu, čo nám osobne vyhovovalo, presne niečo také sme hľadali. Boli sme na v Mahdii pred 4 rokmi v hoteli Les Princess, ktorý už u nás žiaľ nie je v ponuke, ale Topkapi Beach ho nahradil úplne plnohodnotne, dokonca sme tam stretli aj s inými bývalými hosťami Les Princess, ktorí si vybrali práve tento hotel ako náhradu a taktiež boli spokojní. Môžem pre rodiny s deťmi len odporučiť a dokonca je na rozdiel od predošlého hotela situovaný aj bližšie k mestu, takže tam nudu nezažijú ani mladšie a bezdetné kategórie hostí.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je priamo pri mori, má vlastnú nádhernú a širokú pláž. Je asi 5 minút taxíkom alebo cca pol hodinku pešo od centra mesta, v okolí je dosť obchodov od supermarketu až po asi milión obchodíkov so suvenírmi. V noci je tam trochu rušno, keďže je hneď pri hlavnej ceste.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sú štandardné, skromnejšie, ale nič im nechýba, klíma funguje, upratuje sa podľa želania hosťa denne. Je vidieť, že hotelík nie je najnovší, ale je tam čisto a bežnému komfortu nič nebráni. Upratovačky nechávajú na izbe každý deň vodu, kto si nedá upratať, môže si ju vypýtať na recepcii.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Hotel má vlastnú zmenáreň na recepcii, takže s hotovosťou nebol problém nikdy, v areáli je jeden obchodík, kde sa dá nakúpiť všetko od suvenírov, cez vodu a sladkosti, nafukovačky a oblečenie. Ďalej ponúka klasické výlety - Sahara, Tunis-Kartágo, Sidi bou Said, El Jem, alebo plavba pirátskou loďou pre deti. My sme absolvovali Kartágo a El Jem - odporúčam! Saharu sme nestihli čo je nám veľmi ľúto, ale zasa máme o dôvod viac sa sem opäť vrátiť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
o športové aktivity a zábavu sa celodenne starajú animátori. neboli síce slovensky hovoriaci, ale snažili sa rusko - česko - slovensko - anglicky a rukami nohami sme sa dohodli vždy, boli milí a nevtieraví. priamo v areáli sú tenisové kurty, denne aquagym a vodné pólo v bazéne, na pláži ihrisko na beach voleybal.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
All inclusive pozostvával z jednotávrnych raňajok každý deň - sladké pečivo a coissanty, maslo, džem, alebo bagetka so salámom, syrom a zelenina, obedy a večere boli pestrejšie, každý deň sa dalo vybrať niečo nové, jedlo chutné a stále dokladajú, takže nikto neodchádzal hladný. na každé jedlo je vyhradený dostatočne dlhý čas, čo je super - raňajky od 07:00 - 10-00, obedy od 12:00 - 14:30 a večere od 19:00 do 21:30, takže raňajky stíhajú aj spáči v pohode bez budíka a večere aj neskoro chodiaci výletníci, či novodošlí hostia s neskoršími letmi. Pitný režim samozrejmosťou celodenne a poobede o 17:00 snack pri bazéne - zväčša pizza alebo obložené bagety.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Úchvatná, úžasná, právom označovaná za Karibik stredomoria! Je široká, s dostatkom lehátok a slnečníkov, more čisté, teplé, pozvoľný vstup vhodný aj pre najmenších.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Sandra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela