02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hollyday ~ Recenzia hotela Thapsus (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hollyday
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.06.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Milo prekvapený z čistoty hotela. Riaditeľ celodenne kontroloval všetko a celý personál na hotely.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Transfér z letiska cca 60 min na hotel. Hotel má bazén a hneď prístup na pláž. Z jedálne a ako aj z vonkajších terás je výhľad na more. Taktiež z izby je výhlad na more.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nové prerobené izby : priestranné a čisté.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Pitný režim - počas dňa priebežne na viacerých stanovištiach, ale každý osobne si musel chodiť pre pitie. Večer fungoval jeden bar na celý hotel, dávali na osobu len po dva malé poháre drinky a stáli sme v rade /zase obaja/ na jedno malé pivko aj 15 - 20 min. Na noc sme nedostávali žiadnu flašu pitnej vody, ale na požiadanie nám dali umelú prázdnu flašu, ktorú sme si mohli naplniť, ale len v jedálni. Takže napr. po večeri ak ste opomenuli už sa nikde pitná voda nedala zohnať, jedine si ísť kúpiť cca 400m do shoppingu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animátori na začiatku spomalení, ale ku koncu pobytu sa celkom rozbehli počas dňa. Detský klub ani nefungoval, ale nakoľko máme už 10roč. dcéru, tak sme ho ani nepotrebovali. Večer zábava na terase končila cca 22.30 hod. Animátorí po ukončení svojho trapného programu, len posedkávali a pofajčievali sami so sebou. Vypli hudbu, zhasli svetlo .... a nič. Fungovala tam ešte Disco so starými šlágrami spred 20 rokov, a zábava sa rozbiehala až okolo 1.00 hod a asi tak do 2.30hod.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie bolo OK, len na dve večere, ktoré sa podávali na terase, čiže sme všetci stáli v jednej rade cca 10 - 15 min. Po iné dni fungovali ďalšie ALL inc. stoly aj vo vnútri jedálne a to sme nečakali vôbec.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Najčistejšia pláž s krásnym bielym pieskom, pozvoľným stúpaním do mora. Najkrajšia pláž akú sme v Tunise doteray za 6 rokov mali. Pláž bola najkrajšia v celej Mahdii.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela