02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Trochu sklamanie ~ Recenzia hotela Thapsus (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Trochu sklamanie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Po nádherne strávenej dovolenke v tomto hoteli na prelome júl/august v roku 2010 sme sa rozhodli využiť ich ponuku aj tento rok. Zatiaľ čo minulý rok sme nevedeli do čoho ideme boli sme príjemne prekvapení, tento rok sme vedeli do čoho ideme ale ostali sme v nemom úžase ako sa dokáže v priebehu jedného roka znížiť kvalita služieb. Celkový dojem je dobrý aj vďaka neskutočným zážitkom pri 2-dňovom výlete na Saharu. Nie som náročný klient ale strava mi už posledné dní išla naozaj hore krkom. To jediné by som asi v hoteli zmenil. Miestny kuchár, s ktorým sme sa zoznámili nám medzi našimi očami potvrdil klesajúcu úroveň služieb a stravy v tomto hoteli. Zatiaľ čo v minulosti bolo dôležité mať spokojného klienta, teraz vedenie hotela razí novú politiku získať čo najviac peňazí na úkor ubytovaných hostí. Ostatné nedostatky nestoja za reč. Kto chce hľadať chyby, tak ich nájde. Ja som si na dovolenku išiel užívať k moru a to je v Mahdii fakt najkrajšie. Momentálne mám však tohto hotela dosť a znova by som tam nešiel ale do roka ten odpor možno opadne a znova zvolím rovnaký hotel alebo minimálne Mahdiu. Ak sa chcete dozvedieť viac alebo súhlasíte, či nesúhlasíte s mojou recenziou, budem rád ak sa zapojíte do diskusie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
nemám pripomienky
Ubytovanie:
Ubytovanie v poriadku, výhodou hotela je že každá izba má balkón a klimatizáciu. Ubytovaní sme boli na 2 poschodí s výhľadom na vstup do hotela a jeho nádvorie. Malo to výhodu v tom, že sme neboli každý večer rušení trápnym animačným programom, ktorý trval do 23:00 a skôr pripomínal besiedku v materskej škole z čias keď sme sa ešte titulovali súdruh. Izby dostatočne priestranné, každý deň vymenené uteráky, postele ustlané. Dlážku sme počas celých 11 dní nemali ani raz pozmývanú a záchod sme si tiež museli čistiť na dovolenke sami. Znova sa nám potvrdilo, že bakšiš chyžnej je tu totálne zbytočný. Asi na 3 deň sme jej nechali 2DT (cca 1EUR) s nádejou že nám pozmýva podlahu a nedostali sme ani toaletný papier . Asi sa jej zdalo málo, preto sme už ďalší bakšiš nedávali.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Služby hotela išli výrazne dole. Jedným slovom Lenivosť, lenivosť a lenivosť!!! V hoteli sa túto sezónu nachádzal veľký počet tuniských dovolenkárov a potom tam boli turisti z Alžírska a zbohatlíci z Lýbie. Domáci sa správali dosť arogantne, aspoň to tak pôsobilo aj keď som do priameho konfliktu s nikým neprišiel ale radi dávali najavo „ Ja som tu doma tak sa tu veľmi nerozťahuj“. Ale to už skôr o ľudoch ako o službách hotela
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola najväčším sklamaním. Nejde o to žeby jedla nebolo dostatok ale o to že nebolo príliš chutné. Raňajky: 1 saláma, ktorú som si dal na začiatku a potom mi už išla hore krkom, nejaká tá zelenina ako paradajky, nastrúhané uhorky, paradajkovo-uhorkový miešaný šalát, maslo, džemy asi 3 druhy (sú dosť sladké), sladké pečivo, vajíčka 3min a 5 min. Potom ešte boli tie musli či niečo také a k tomu „pudingy“ ale to som radšej neskúšal. Kuchár potom ešte pripravil každý deň niečo teplé, v jeden deň to bola omeleta, druhý palacinky, potom lečo a opečená saláma a to stále dookola. Garantujem vám, že po 4 dňoch už nebudete vedieť čo si dať na raňajky. Večere boli o niečo lepšie, vždy sa dalo niečo vybrať a vlastne si ani nemôžem veľmi sťažovať. Ešte dobre, že nie som v jedle vyberavý. Očakával som však viac ovocia. Sklamaní boli najmä all inclusive klienti. V hoteli väčšinou nemali žiadne pivo a na pohár vody alebo coly čakali aj 20 minút. Takto si služby naozaj nepredstavujem. Ja som mal našťastie polpenziu a tak som to nejako prežil.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž v lokalite Mahdia je jednoznačne najkrajšou v celom Tunisku a každý domáci vám to potvrdí či už je z Mahdie alebo nie. Dokonca sa sem chodia kúpať domorodci zo Sousse alebo Monastiru. Z vlastnej skúsenosti ich môžem kľudne prirovnať k plážam na Kube i keď na Kube sú pláže, ktoré nemajú vo svete konkurenciu. Svetlý piesok a tyrkysovo modré, priezračné more vám skutočne dodá pocit exotiky. Po pláži chodia predavači suvenírov, ktorí však nesmú turistov otravovať, inak promptne zasiahne security pracovník. Lehátka na pláži nemajú podušku a tak môže byť ležanie po čase trochu nepríjemne tvrdé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:P3X
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela