02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Thapsus ~ Recenzia hotela Thapsus (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Thapsus
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:04.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Aj keď na tých pár maličkostí sme boli z hotelom a plážou spokojní. Neviem ako je to s hodnotením hotela(počet hviezd)niekde som videl 3 a niekde 4 hviezdičky pri tomto hoteli,ja som si vyberal hotel zo 4 a viac hviezdami aby som mal zabezpečený štandart adekvátny tomu ,čo by mali obsahovať dané hviezdy.Takže ak má daný hotel 3 hviezdy tak spĺňa daný štandart.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel umiestnený hneď pri pláži.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba pekná,čistá,kúpeľňu,už by sa hodilo rekonštruovať.Na izbe sa nenachádzal sušiak,bol tam len výklenok oddelený závesom,ale nedalo sa tam otvoriť okno(pokazená klučka a okno zaskrutkované do rámu),takže plavky a osobné uteráky boli stále vlhké.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel poskytuje masáže za poplatok,manželka bola s masážou spokojná.Upratovanie na izbe bolo každý deň aj s výmenou uterákov.Ale wifi ,ktoré poskytuje hotel na recepcii bolo slabé ,takmer internet nefungoval.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nedostatočná a slabá animácia,každý deň to isté,slabá informovanosť.Na pláži možnosť zakúpenia si jázd na vodnom skútri,banán,padák ale zdalo sa mi to drahé na dobu absolvovania..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola rozmanitá,chuťovo dobrá.Menšiu výhradu mám k pomalšiemu doplňovaniu švédskych stolov.Vadilo mi,že ak máte zaplatený all inclusive,pri všetkých hotelových baroch Vás obslúži iba jeden barman,takže sa vytvárajú dlhé rady,a nápoj napr.pivo,cola..dostanete do 1,5 dcl pohára o počte max.2ks/osoba.Takže ak chcete znova,musíte sa zs postaviť do radu.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekná piesočná pláž z mušľami,vstup do mora pozvoľný,vhodný pre deti.Na pláži ochranka ,nedostatok lehátok na kapacitu hotela,veľa ich bolo poškodených,ale posledné 3 dni pred odchodom ich začali obmieňať.Na pláži sa pohybovali otravní predavači.Osobne by som navrhol hotelu,aby si pláž aspoň raz za deň vyčistili.prehrabali piesok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Maroš GAĽA
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela