02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Nour Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:05.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná - blízko k bazénu aj moru, bazén v zadnej časti v podstate v závetrí (čo bolo výhodou hlavne v prvé tri dni pobytu, keď bolo veľmi veterno).
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Priemer, izby priestranné, čisté. Vadilo mi, že voda z klimatizácie kvapkala na zem v chodbičke a tvorila stálu mláčku. V izbe sa držala nesmierne vysoká vlhkosť, mokré veci nám neuschli v priebehu celého pobytu (na balkón svietilo slnko iba v neskoré poobedie asi 2 hod.) a ostatné oblečenie nasalo vlhkosť a smrdelo stuchlinou.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Tak ako všade - závisia najmä od ľudí. Na recepcii ochota, u čašníkov v jedálni a upratovačiek tiež. Obsluhujúci pri baroch - ako ktorí, niekedy sa mi zdalo, že trpia svojou robotou (ale všetci sme nejakí :))
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
S týmito službami sme boli nadmieru spokojní. Milí, príjemní, zábavní animátori sa permanentne starali o ľudí, vytvárali pohodu a vyčarili úsmev na každej tvári. Boli to ľudia, čo pracovali až do neskorých večerných hodín s plným nasadením. V športe žiadny amaterizmus (aerobik, gymnastika, vodná gymnastika, futbal, volejbal...). Každý večer výborný zábavný program, po ktorom v dobrej nálade zostávate dlhý čas.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo nebolo až také pestré, ako sme očakávali, bolo málo ochutené. Vždy však bolo veľmi pekne naaranžované. Ovocie a zelenina boli každý deň. Stoly boli pripravené, obrusy čisté a čašníci ich menili aj počas smeny, ak videli, že sú znečistené. Oceňujem detský kútik s jedlom.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž veľmi pekná s jemným pieskom, čistá, po celý čas strážená. Neotravujú Vás obchodníci, nepohybujú sa tam ľudia, ktorí nie sú hosťami hotela. More teplé s čistučkou vodou. Možnosť užiť si rôzne vodné športy (za poplatok). Nebola som spokojná s tým, že ak už boli obsadené ležadlá, z kopy som si ich vyberala a ukladala sama, lebo som nebola ani Ruska, ani Francúzska...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela