02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Nour Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Prave sme da vratili z dlhoocakavanej dovolenky z Tuniska a este asi velmi dlho sa budeme spamatavat. Tento hotel vobec ani z daleka nezodpoveda 5-hviezdickovemu hotelu.
Poloha:
Cesta od letiska k hotelu nebola dlha cca 1hodinku v autobuse zvladne kazdy. Popozerali sme si okolie ktore nebolo ani zdaleka kuzelne...Hotel je situovany mimo mesta, oproti najdete 3 obchodiky ktore prejdete za jeden vecer a mate vybavene nakupy.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Z ubytovania som bola velmi sklamana. Aj po 20eurovej odmene za lepsiu izbu sa nam podarilo nakoniec ubytovat az po 3x, kde bola aspon normalna postel a nie roztahovacia pohovka. A to vam ani nehovorim ako nam nostop zo stropu kvapkala voda, zhodnotili sme ze to bude asi z klimatizacie.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kazdy den sme mali ciste uteraky, poupratovane zbezne...zrkadlo na izbe uz riadne dlho nikto neumyl,nasli by ste na nom opalovacie kremy az po zabite muchy a ine zvieratka. No na 5-hviezdickovy hotel pekna bieda.
Šport a zábava:
Boli sme z 3-rocnym synom tak sme tuto aktivitu nevyhladavali. Ale neda mi nespomenut ze na 3_4 den zmizlo detske ihrisko a preliezky. Potrebovali rekonstrukciu, ale asi nie prave cez sezonu. Pripomenulo mi to trosku nase Slovensko.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak na toto sme si zvykali velmi dlho. Neskutocne rady na jedlo. Jedine ranajky sa dali zvladnut do cca30minut. Obed a vecere sme si vystali ovela dlhsie. Bojovali sme o kazdy kusok jedla. A ak nesedite a nestrazite si jedno na stole tak bezne sa stavalo ze vam ho jednoducho odpratali. A mohli ste sa znova postavit do nekonecnych radov. Dokonca sa nam na 5den cely den zlozil ako domcek z kariet a samozrejme z jedlom. Tak znova do radu... Kazdy den som sa len modlila aby sa dalo nieco vybrat na jedenie. Ked nie, istili to cestoviny:-))
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz bola v celku pekna, vstavali sme rano o 6.00 aby sme utekali a obsadili si lehatky ci uz na plazy alebo u bazena.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela