02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

veľmi príjemná dovolenka ~ Recenzia Mahdia Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:veľmi príjemná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo sme boli s dovolenkou veľmi spokojní, poskytla nám oddych aj zábavu, hotelový personál bol milý, ubytovanie pekné a čisté, strava pestrá (trochu menej ovocia ako napr. v Turecku), najúžasnejšia je pláž, je čistá, rozľahlá a voda tyrkysovo-modrá. Určite by som hotel odporučila všetkým vek. kategóriam. Tuniské mediny a ulice sú pomerne znečistené odpadkami, čo nás zarazilo, asi to patrí k ich mentalite...
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je ďalej od hl. centra Mahdie, kam sa dostanete taxíkom (nie je drahý). Nákupy si však ľahko vybavíte aj v okolí hotela na jednu či druhú stranu, sú tam menšie obchodné zóny s kamennými obchodmi so suvenírmy všetkého druhu (ceny sú fixné). V centre sú obchodníci nátlakovejší, treba všetko zjednávať. (Počas ramadanu v čase modlenia a večere obchody zavrú na cca 30 minút a veľmi slušne vás poprosia, aby ste sa vrátili potom, komu to vadí a nedokáže rešpektovať ich náboženstvo a zvyky, tomu odporúčam dovolenku v nemoslimských krajinách.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby boli priestranné, čisté, denne udržiavané... K dispozícii balkón v tieni. Jediné izby, ktoré nezodpovedajú 5* sú tie na úplnom prízemí, platí zásada, čím vyššie poschodie, tým krajšie izby, my sme boli na 1 poschodí ale aj tieto už boli vyhovujúce.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Vcelku dobré, zodpovedajúce kategórii hotela. Jedinou nevýhodou bolo rozlišovanie hostí all inc. od ostatných na základe papierovej kartičky namiesto štandardných náramkov, na aké ste zvyknutí z Turecka alebo Egyptu. Ale hádam to zmenia :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animačné aktivity boli počas celého dňa aj pre dospelých, takže ste nemuseli len nečinne ležať na lehátkach, bol k dispozícii ráno cvičenie na karimatkách, neskôr v bazéne, lukostreľba, petang, volejbal, po večeri mini-disco pre deti a program aj pre ostatné vekové kategórie. Raz za týždeň party s DJom, hosťami (brušná tanečnica, hudobná skupina, ohňová show...). Vzhľadom k tomu, že naša dovolenka trvala počas ramadanu a žiadna zábava v meste nefungovala (diskotéky, bary), tak tím animátorov sa o nás postaral dostatočne. Absolvovali sme výlet do Kartága, hl. mesta Tunisu a Sidi Bou Said - za 1 deň sme videli veľkú časť Tunisu a dozvedeli sa o živote, zvykoch a histórii tejto krajiny.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola chutná a bolo jej dostatok, či ste prišli skôr, alebo neskôr. Jedinou nevýhodou tohto hotela bolo, že všetky nápoje boli podávané obsluhujúcim personálom, bolo treba čakať, niekedy až príliš dlho na 1 pohár, čo na uhasenie smädu nestačí. Preto sme po večeri a obedoch chodievali ešte do baru, kde sme si dali niečo na pitie. Prednosť pri obsluhe mali hostia bez all incl., nakoľko boli platiacimi hosťami a tým pádom väčšia šanca na sprepitné. Za pár centov až 1€ si vás všímali viac.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bolo to najkrajšie na celej dovolenke. Najlepšia, na akej sme doteraz boli. Každý deň bola čistá, bez nánosov rias alebo odpadkov. Hotelová stráž dohliadala, aby turisti neboli obťažovaní obchodníkmi. Piesok biely a jemný, krásny pozvoľný vstup do vody. Nie je vhodné na potápanie, uvidíte len zopár drobných rybiek.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Denisa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela