02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Odporúčam - výborný pomer ceny a služieb ~ Recenzia hotela LTI Thalassa Mahdia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Odporúčam - výborný pomer ceny a služieb
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi príjemná dovolenka, úžasný personál, malý hotel s veľmi dobre zorganizovanými službami, hlavne stravovanie, všetkého dostatok, bez dlhého čakania, čisto prestreté, vždy priestor na sadenie, bez radov pri bare, čistá pláž, výborní animátori. Hotel je starší, ale udržiavaný, ale keď ste celý deň pri mori a chodíte do izby len spať, nevadí, že je sociálne zariadenie opotrebované.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Úžasne blízko všade, je to malý komplex, tak sa nenachodíte, vždy a všade sa aj doplazíte :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Recepcia a izby v poriadku, vymaľované, ale sociálne zariadenie )kachličky, vaňa a WC) značne opotrebované, pýta si to opravu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Žiadne čakacie lehoty pri jedle, kým si sadnete k stolu máte naliate nápoje, vždy čisto pri stolovaní. Programy každý deň iný večer, každý si nájde svoje, či deti, či mladí, či starší. Jedine delegátka z Kartago tour kazila dojem, na rozdiel od delegáta zo Saturu, tomu sa povie delegát. Slečna z Kartága nemá určené priority a chýba jej empatia, ak človek s cukrovkou vybavuje 24 hodín chladničku na inzulín a ona vypisuje dôchodcom zájazdy. Treba prehodnotiť, či toto by malo pracovať s ľuďmi.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V all exclusive je k dispozícii aj kazak, surf a podobne, je zážitok, keď to využijete, pádlovať proti vlnám. A ťava na pláži - stačí vysadnúť a športujete :-). Jediný nedostatok - ihrisko na plážový volejbal vyzeralo ako po prívalovej vlne a pritom by stačilo natiahnuť sieť a trošku upevniť čiary
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nič mi tu nechýbala, mám rada morské príšerky, tak som sa nevedela dojesť, vždy boli cestoviny od originál talianskeho kuchára, vždy pizza, tuniské špeciality, dostatok ovocia, šalátov, stále dopĺňané, zmrzlina, tri veľké tabule zákuskov, vyrezávané dekorácie, ochutené oleje, na raňajky tiež veľká ponuka - čerstvé bagety, croissanty, káva, vody, čaje, musli, proste na výber.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž udržiavaná, ale pri prílive nám je skrátilo :-), dostatok slnečníkov, security sa starajú, aby ste si mali kde hovieť, vždy niečo nájdu, akési riešenie ak je obsadené
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Adriana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela